понеделник, 22 септември 2014 г.

За Йорданка Христова, ВИП Брадър и Деня на Независимостта


   

         Любимката на няколко поколения българска естрадна певица Йорданка Христова подари на силистренската публика изключителен концерт в навечерието на Деня на Независимостта на България. Тя напусна ретро соцреалността на шоуто ВИП Брадър, за да изпълни поканата на кмета д-р Юлиян Найденов и да предложи в салона на театъра най-хубавите си песни.
       В продължение на повече от час звучаха хитовите изпълнения като „Влюбена в живота“, „Песен моя, обич моя“, „Тъмно червена роза“, „Съдба“, „Тежък характер“. Разбира се, и специално написаната за нейния юбилеен концерт песен, пресъздаваща биографията й на творец. За финал на прага на 22 септември Йорданка Христова изпя „Моя страна, моя България“ на Емил Димитров, а публиката стана на крака, ръкопляскайки бурно и възторжено от прекрасните минути с неостаряващата българска изпълнителка. После трима бодигардове от шоуто, към което принадлежи в момента, не й дадоха възможност да обере лично народната любов, както и да даде автографи, както винаги го е правила. 
    Миналата година Йорданка Христова гостува в Силистра по повод благотворителния бал на Лайънс клуб и тогава дари с автограф свое ветрило, което местната бизнес дама Мариана Върбанова закупи за 500 лева. Паст-президентът на клуба д-р Венцислав Стоев дари гостенката със статуетка с благодарност за доброто дело, към което  е станала съпричастна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар