понеделник, 15 септември 2014 г.

БСП поздрави всички учители в общината с началото на учебната година


Поздравления до всички учителски колективи в община Силистра изпрати Антон Кутев – кандидат за народен представител от БСП, съобщиха от пресцентъра на Областния предизборен щаб на Коалиция "БСП Лява България". В него е казва „Уважаеми учители, всеки ден доказвате и потвърждавате тезата, че идеалът всякога побеждава, стига да е смислен, висок и човечен. В този празничен ден изразяваме почитта и уважението си към всички Вас, които с професионализъм и възрожденски плам, изграждате и съхранявате за поколения добруджанци най-стойностното – образованието, науката, духовността!” Специално внимание бе отделено и на учителите ветерани с празничен коктейл, кандидатите за народни представители Вяра Емилова, Стелиян Стойчев и Боян Димов, както и членове на БСП, почетоха дългогодишния труд на вече пенсионираните учители.
„Заставаме зад премахването на неграмотността, искаме висока професионалната подготовка и квалификация, съобразяване на образованието с икономическите потребности на страната и регионите, и най-вече на повишаване на социалната и възпитателната роля на българското училище. Обществото на знанието изисква да постигнем високо ниво на средното и висше образование и да постигнем добро взаимодействие между образованието, науката, държавата и бизнеса.”, казаха пред присъстващите кандидатите за нарони представители от БСП лява България.
В края на срещата всички учители бяха поканени за среща с Михаил Миков – председател на БСП, който ще гостува в града на 19 септември.



Няма коментари:

Публикуване на коментар