вторник, 18 август 2015 г.

Димитрина Кунева: С делата си човек трябва да остави една пътека, по която всеки да иска да тръгне


В края на м. юни т.г. в алфатарското село Алеково се проведе десетият фестивал "С песните на Димитрина Кунева", една от най-забележителните прояви в Областен културен календар Силистра, посветен на именитата добруджанска певица, първа от Силистренския край записала, по нейно признание, песен в студиото на Българското радио през 1956 г. Преди 8 г. бе създаден филмът „Балада“, посветен на именитата изпълнителка на добруджански песни, дело на главна дирекция „Култура и образование“, БНТ, 2007 г., намиращ се в www.youtube.com.
От него научаваме най-важните неща за майсторката на бавната песен: "Родена съм в Силистренска Добруджа – в село Алеково (б.а. - на 27 март 1926 г., умира в София на 82 г.през 2008 г.), откъдето избягахме. Семейството ми е бягало на три части: дойдохме във Варна в Стара България. Баща ми мина (б.а.-границата между Румъния и България) малко по-рано и стана фабричен работник във Варна. После отидохме и ние, децата ни записаха на училище „Стефан Караджа“ в Добруджанския квартал, целият населен с бежанци – от Добруджа и Македония – хора с почти еднаква съдба.
…Добруджанци са хубав народ, много работливи и дружелюбни, с чувство за взаимопомощ. От нищо правят празници. Не са хора, които враждуват помежду си. Винаги могат да помирят най-големите врагове. Да ги направят приятели хора. Това е в характера на добруджанеца. Той като стане на три години и тръгва на нивата. Трябва да се копае и да се жъне.
…Аз съм от голям музикален род по майчина линия: например дядо ми бе гайдарджия, вуйчо – кавалджия, мама и леля – пееха. Голямата фамилия се събираше на Заговезни. Едва ли е имало такъв празник, защото тогава се свиреше, пееше, играеше. Изобщо, хора с големи сърца. Без гайдата на дядо сватба и кръщене не ставаше, както и без вуйчовия кавал и гъдулката му. Ние бяхме хората, които даваха атмосфера и душа на тържествата, където отидем.
…Баща ми бе голям войник и патриот. Участвал е в Балканската, в Първата световна война. Аз имам четирима братя, които са били войници, и винаги от казармата носеха много песни. Там момчетата много пеят, сигурно. Много песни съм научила от тях, например „Самотен роб, там нейде…“.
…Исках да уча и завърших една образцова земеделска гимназия. Всички учители бяха висшисти, агрономи, учили на Запад, с богата култура. В училището имаше голям културен живот. Четири години бях диригент и ръководител на певческия хор в гимназията. Бях и солистка.
… Бях в първо отделение във Варна. Учителката ми беше голям педагог. Искаше да прави хор и й трябваха певци  Попита „Кой от Вас пей?“ Аз станах и започнах да пея. С едно момченце от класа направи чуден дует.
…В народните песни бавните винаги са тъжни. Няма бавна песен да е весела. Големият певец се познава по бавните песни, трябва да си много музикален, за да ги пееш.
…Взех конкурса в Агрономическия факултет. Отидох си в Силистра и срещам един човек, който ми казва: ето, сега говорихме за тебе – нямаме местен човек, добруджанец, който да милее да Добруджа и да направи нещо за нея. Десет години бях в професията си.
…Веднъж вярва по „Славейков“ в София и срещам един чиновник от Радиото, който ме е виждал там, и ми казва: „Тичай горе на третия етаж в радиото, провеждат конкурс, един ансамбъл се създава и се набират певци“. „Казвам му: „Не съм готово, кой ме познава мене…“ А той: „Няма нужда да те познават…, ти имаш качества – без роднини и ходатаи“. И аз се явявам и какво да видя: един кръг от момичета, ни селянки, ни гражданки. Някои дошли с цървулите, със сукманите. Оказа се, че Филип Кутев и пуснал в цяла България няколко групи от хора два изслушват по седянки и хора, и което му хареса – издава заповед и го вика и го прави автоматично граждани на София. И така беше събрал цвета на певците на България.
…Няма да забравя: Вълкана Стоянова само на плоча я бях слушала и като я видях срещу мене – едно миньонче, и красива физически. Като запя – ума ми взе. Идеше ми да я понеса на ръце – ей така. Тя и Надка Караджова са големи певци, родени са да пеят, да създават музика. На конкурса бях 36-а по ред. Не знам как другите са пели, но аз като почнах: „Пеню на Ганка думаше…Народната музика е истинска класика, най-богатата на теми, мелодии, ритми…Никой класик не може да създаде такова богатство, както народа – един прибави, друг махне нещо. А ние сме талантлив народ – много могат да ни завиждат европейците на нас, но да имат да вземат.
…Където сме ходили с ансамбъла сме вземали акъла на хората – тичат след нас да вземат автографи. Няма да забравя Лондон – поливната град върви след нас да ни канят на гости – да казвали, че една българка, пяла в концерта, им е била на гости. Дипломатите не правеха това, което правеше нашият ансамбъл. Чрез ансамбъла на Филип Кутев хората по света опознаваха България в целия й духовен ръст. Защото нашите танцьори – имаше един мъничък такъв – Ненко, който правеше повече акробатика, отколкото танц, та те караха хората да искат от салона да дойдат на сцената да играят като нас. Кутев е голяма личност, народен човек. От Айтос – имаше богата душа. Дванадесет години обикалях с ансамбъла. Аз и на сън пеех. И като се усетех, продължавах наяве…Какво да правя – сърцето ми пееше.
…Имаме една пееща България ний! Много пеят българите – всеки трети човек е готов за сцена. Зная над 200 песни, от които стоте са от мама, някои съм научила от радиото и от чужди хора – ходила съм при някои баби да ми пеят – много са любезни, никой не си крие репертоара, дават си песните. Само хубавите песни запомням и са в сърцето ми, лошите не мога да ги запомня. Имам такива красиви песни. Нямам песен, която да се е харесвала на хората.
…Ходех много по санаториуми, защото страдах от дискова херния, бях почти осакатяла. Там стаята ми стана клуб – като чуха, че Димитрина Кунева е сред тях, почнаха да идват, и всеки иска да му запея нещо. И аз не млъквах. Не съм назлънджийка, да се правя на много важна, да ми се молят, да ми се кланят – няма такова нещо: „Попей…“, веднага почвам. Във влака съм пяла от София до Варна. Дори веднъж пътувахме заедно с туркини, а аз знам и турски песни. Мамоооо, подлудих ги. Всички се разпяха, цялото купе пееше. Живяла съм в турско село и с кадънчетата голяма дружинка бяхме. На Великден ние носим козунаци, на техния Байрам те ни носят от техните яденета. Поддържаме се, обичаме се…Няма насила поддържана омраза – владели са ни дедите им, прадедите им, но съвременниците ни са ни приятели, длъжни сме да ги имаме тез приятели. Ние сме търпелива нация, уважава ме всеки, който е до нас – какъвто и ще да е по народност.
…Гоблена „Момичето с книгата“ към го ушила за сто дни. Синът ми е много добър цигулар. Иконом географ. Преподавател в университета. Аз винаги съм смятала, че не съм хубава, но се оказа, че много ме харесват. Мъжът е много начетен човек. Толкова набързо стана женитбата ни. Един път ходихме някъде и вместо към нас ми казва: „Ела да видиш квартирата ми, къде живея…(живееше на „Позитано“)“. Квартирата – една малка кутийка, и всичко толкова чисто и подредено…Никога не скучаем, защото той е много начетен, с него може да се говори на всякакви теми – цяла нощ можем да си приказваме. Моите приятели станаха негови – неговите мои. Няма ревност.
…Като е влюбен човек – целият свят е негов, върви и пее. На 81 г. съм и не съм слязла от сцената. Много съм пяла по седенките на село, по чакъмите, жътварски песни. Майки ме много пееше, огласяхме целия кър с нашите песни. Когато човек е на работа, не усеща как часовете вървят. Човек с делата си трябва да остави една пътека, по която всеки да иска да тръгне. Да остави следа след себе си, нещо осезаемо. Отношенията към хората трябва да бъдат честни, красиви даже, ако може.
Родена в с. Алеково, Силистренско. Завършва агрономство в Агрономическия факултет в София през 1961 г. Омъжена, има син. Певица в ансамбъл „Ф. Кутев“ в периода 1952-1963 г.. Директор на културен дом в София през 1970-1972 г.; агроном в София  до 1981 г. Записи: около 50 песни, предимно от Силистренско, в „Златен фонд“ на БНР и в грамофонни плочи в Студио „Балкантон“. Има биографичен филм и участия във фолклорни предавания на БНТ. Автор е на около 20 публикувани пътеписи, очерци и др. Носител е на орден „Св. св. Кирил и Методий“ II ст. Хоби: градинарство, бродерия и плетиво. Писателят Петър Динчев я нарича „най-сладкодумната певица”, а колежката й Верка Сидерова твърди, че „превзема душите на хората” с топлия си алтов глас и задушевно изпълнение. Гласът й звучи в ефира на БНР от 1956 година – първият й солов запис е песента за преданата майчина любов „Загукала ми е гълъбка”.
Други подробности от житие битието на Димитрина Кунева намираме на страницте на електронен вестник www.terve.bg, с публикации от 2008 г.: "Димитрина Кунева е научила занаят да пее от майка си. При раждането й акуширала баба Минка, майка на майка й. Бебето надало силен рев, когато дошло на този свят. Било шестото поред в семейството. Румънците го записали Думитра. Когато момичето поотраснало и влязло в гимназията, скъсало свидетелството си и само се нарекло Димитрина. Ден- два детето все плачело. Майка му запяла, но и това не помогнало. Затворило очи, когато тя сменила песента.
В годините на румънското робство трудно било за голямото семейство. Бащата избягал от Добруджа, когато Димитрина била на три години. Преди нея заминали брат й и сестра й. Така семейството им се разделило на две. Всички се събрали във Варна, където баща й набързо струпал малка кирпичена къщичка. Дядо й, баба й и леля й останали в силистренското село Бистра. Майка й ту плачела, ту пеела. Нейният род бил от Ямболско. От време навреме си тананикала някакви песнички и малката Димитрина.
Половината варненци тогава били бежанци – добруджанци, македонци и тракийци, за които държавата не полагала никакви грижи. Баща й и 12- годишната й сестра станала текстилци, а десетгодишния й брат  вестникар. Димитрина Кунева се родила на 27 март 1926 год. в с. Алеково, Силистренско…Родата на дядо й Петър Дамянов дошла в Добруджа от Ямболско. Наричали го Гайдарджи Петър. Бил бърдар. Когато правел бърдата за платна и шаяци, хем пеел, хем си свирел с гъдулката. Потеклото на баща й било от Котленско. Идва в Добруджа през ХІХ век. От устата на майка си чувала пословици, песни и поговорки, а от баща си – народни мъдрости. Родителите й приспивали децата си с народни песни и разкази за войните.
Интересни били майчините приказки за самодиви, вампири и таласъми, краят на които бил все хубав. Така и сънят на малките бил хубав. Кварталът, в който се настанили, бил бедняшки. Всички прокудени от родните си места, били с по една дрешка на гърба. Живеели с надеждата, че все някога халът им ще се подобри. Добруджанци и македонци се спогаждали, помагали си. Като гъби след дъжд никнели кирпичените им къщички, които след време се превръщали в удобни домове, потънали в зеленина, цветя и човешка глъчка. Завет им пазел Франга баир.
Фарът на нос Галата посрещал и изпращал кораби откъде ли не. Димитрина завършила основното си образование в училище „Стефан Караджа”, където се хранела по бедност. През тези трудни дни и съдник, и изповедник, и другар им бил майка й. Тя плачела и пеела за тежкия им живот, за оставеното зад границата, за близките им. Майчината реч била почти в стихове и често римувана с много хумор.
На особена почит в семейството били книгите „Чичо Томовата колиба” и „Нещастна фамилия”. Според майката, животът им бил сходен с този в последната книга. В края на дните си искала да напише книга със същото заглавие. Децата споделяли с нея преживяванията си. За тях тя била и приятел. С нея докато заспят, те играели на различни словесни игри. Песните й били с хубави текстовете и мелодии.
Въпреки беднотията, семейството получавало списанията „Детска радост” и „Детски живот”, вестничето „Трезво дете” и приказките на братя Грим. Пеели на два гласа „Горда Стара планина”, „Планино, Пирин планино” и „Морен орачът”. Обичали Ботевите песни. В майчината ракла били скътани красиви добруджански носии.
През 1938 год. семейството се преместило във Вълнари, Новопазарско. Селото било безводно. Кервани от каруци носели вода с каци. Появила се носталгия за Варна, за училището, Димитрина завършила прогимназията в Дживел (дн. с. Никола Козлево), Шуменско. Деца от седем – осем села в шаечени дрехи, с цървулки и шушони, с шалове и торбички на рамо, пътували през преспи във виелицата към училището. Понякога пъртини им правели бащите. Нерядко те ги пазели и от вълци. Живеели в чужда къща. Очите им били вторачени все към Добруджа.
Димитрина започнала отново да пее майчините си песни. Тракийци и добруджанци водели богат духовен живот. Организирали лазаруване, коледуване и хора на мегдана. Дългоочакваното освобождение дошло на 21 септември 1940 година. Наред се чувала музика и тропот на конници. Валяците свирели, камбаните биели, от граничните постове гърмели. Хората по нивите се прегръщали плачешком. След четири години дошло време за раздяла и с Вълнари. Отново плачове и раздели със свидни хора.
 Семейството се завърнало в Алеково. Родната им къща още не била опразнена от румънците. В нея се помещавала общината. По земята още се търкалял архивът. Дръвчетата били станали вече дървета. Завръщала се покъщнината. Извило се тежко хоро. Всички се посрещали с думите „Добре дошли !”. От пределите на т.н. Стара България към родните места заприиждали кервани от каруци. След дълга раздяла се срещали отново родовете, роднините и близките. По сборовете ечали мелодии на гайди, кавали, хармоники и гъдулки. Извили се хора на няколко ката. Пак започнали външните седенки. Дочували се песните „Пеню на Гана думаше”, „Облака ечи, та гърми” и „Провикнала са й кадъна”. Върнали се майчините й песни на своя земя. Всяка от тях намерила своето място и своето време.
Семейството й живеело в центъра на Алеково. Оттам най-добре се виждали промените след идването на свободата. Димитрина намирала упование и надежда в книгите. Наследила красивия почерк на баща си, учила се от стила на класиците ни. Със заем от 100 лева и с най-нужното, прибрано в бохчичка, в един хубав ден тя напуска бащиния си дом и се записва в новооткритата Девическа земеделска гимназия в Силистра. Повече на село не се завърнала. През 1946 г. участвала в Областния фестивал в Русе. За пръв път пак там пяла на микрофон пред хиляди хора. Записала се в Агрономическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. И в гимназията, и във факултета се издържала сама.
Интервю с Кунева във в. "Събеседник"
Силистра пре


ди десетина години
През 1952 г. с конкурс влязла в Държавния ансамбъл за народни песни и танци. Завършила задочно агрономство. Десет години работила като агроном в Министерството на земеделието и хранителната промишленост. Успяла да се докосне до всички области на фолклора, да посети много страни и континенти, да види далечни и древни цивилизации, да прави паралел между нашия народ и другите народи. Разбрала, че само под свой покрив се живее най- сладко, че най-хубаво е на своя земя, при своя народ. Народ, който е с богата душевност, а земята ни е за песен жадна. Димитрина казва за себе си, че е лирик, и бунтар. Зодия Овен е. Определя се като бунтар. Наред с песните и агрономството, повече от тридесет години се занимавала и с…шивачество. Познати са й всички сръчности на българката. На полето не се различавала от истинските селяни.
Гласът й звучи в ефира от 1956 г. Почитателите й я гледат в повече от 30 предавания по телевизията. Голяма част от песните й са в Златния фонд на Радио София, а 7-8 и в Златния фонд на БНТ. Има една аудиокасета, пет големи и две малки грамофонни плочи, едната от които е поръчка на културната общественост в Силистра и е за автограф на почитателите й.
Димитрина има свое виждане за Добруджа и за нейните песни. При сътворяването на песните ни, народът, според нея, е вложил душата си. Затова те са изречени като въздишка, вопъл или възхита. По тази причина песента има душа. Добруджа е по-различна като фолклорна област и това се дължи на „пъстрото” й население. Тя е конгломерат от българи от всички краища на страната, на хора с волни души, които не са търпели никакъв гнет. Тя е кръстовище и пътека, по която са минавали много племена. Запазена е чистотата на песента, танца и костюма.
Добруджанската песен заема достойно място с богатството на темите си. Преобладават трудовите песни, баладите и историческите песни, отнасящи се за Добруджа и добруджанци. Димитрина признава, че носи в себе си над 400 песни, половината от които са градски, школски и руски. Тя пее с чувство и когато й е весело, и когато й е тъжно. Преживява песента. Не се усеща кога запява мамините песни, особено пък, когато я налегне носталгията. Смята, че след майчиното чувство второ по сила си остава тъгата по родния край и по Родината. По-силно въздействащо изкуство от музиката няма. Пее тихо и задушевно.
Не без гордост Димитрина заявява: „В Добруджа съм се родила. Там е моята стряха и пътеката, по която съм тръгнала по света. Оттам са и песните ми…” Добруджанските песни са бавни и драматични. Хороводните и веселите песни са с красиви и приятни текстове. Няма го присмехулния елемент, както при шопските. Всичко в тях е казано меко и деликатно. Текстовете им са на чист български език. И в радост, и в беди, в тяхната къща винаги се е пеело. Когато били деца, майка им не пропускала да ги посъветва да запомнят в някоя от песните нещо за цял живот. Тези песни – послания от вековете, са крепили духа й през целия й нелек житейски път.

Съпругът й Тодор Гъдев е от Маноя, Габровско. По образование е икономист, но е тънък познавач на нашата и световната литература. Синът им е преподавател в СУ „Св. Климент Охридски”, доктор на науките. Народната певица Димитрина Кунева не крие, че всичко хубаво, което го има, го дължи на песента. Тя смята, че добруджанци носят гена на добрия човек, на българина. А Димитрина е не само добра певица, но и голяма българка."

96 коментара:

  1. Здравейте,
    Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем срокове и условия. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (embassyloanfirm@ gmail. com)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

      Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

      Имейл: progresiveloan@yahoo.com
      Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря


      Изтриване
  2. Здравейте, вие сте финансово хендикап? Имате ли ниска кредитен рейтинг и имате затруднения да получат заем от местни банки и други финансови институции? Имате нужда от заем или финансиране по някаква причина, като например: личен заем, бизнес експанзия, Предприемачество и образование, консолидиране на дълг, твърди парични заеми. Тук е решениято на своите problem.We предлагат кредити на клиенти от цял свят широк @ 2% лихва за отпускане отмени. Изпратете ни имейл на адрес: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  3. В финансови затруднения и се наложи да започнат средства направя контакт: janedamilek@gmail.com с тях информация, за да ни позволи да одобри молбата Ви кредит при два процента лихва.

    име
    адрес
    град
    държава
    телефон
    факс
    заета сума
    продължителност на кредита
    професия
    месечен приход

    Джейн Damilek
    +233245353322

    ОтговорИзтриване
  4. Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, кола
    заем, студентски кредит, консолидиране на дълг кредити, необезпечени кредити, рисков
    капитал и др .. Или са ви отказва заем от банка или финансова
    институция за една или повече reasons.You в точното място за
    Вашите решения заем! Аз съм частен кредитор, давам заеми до
    фирми и физически лица на ниска и достъпна лихвен процент на
    2%. Интерес. Моля, свържете се с нас чрез електронна поща:
    financialfutureloanfirm@gmail.com


    Благодаря,
    Г-жа Стейси

    ОтговорИзтриване

  5. Вам нужен кредит до конца Рамадан Карим ?
    Вам необходимо срочное ипотечный кредит ?
    Вам нужен быстрый бизнес-кредит ?
    Вам нужен персональный кредит под залог ?
    Вам нужно 24часа займа компании в ?
    Вы seriosly нужно купить автомобиль ?
    E-mail : hanusiinfo1@gmail.com
    НЕТ: 447035991103

    ОтговорИзтриване
  6. Ние работим легално под лихвари 1951 ние предлагаме незабавни парични заеми на правителството и частния сектор служители. Ние ще предоставим най-доброто обслужване за вас.
    Вие се нуждаят от пари спешно?
    * Много бърз и лесен трансфер към банковата си сметка.
    * Възстановяване започва осем месеца, след като получи парите си.
    Депозитна сметка
    * Ниски лихви 2%
    * Възстановяване на дългосрочна (1-30 години) период.
    * Срокът на заема се изплаща месечно и е гъвкав.
    * Колко време отнема да се финансира? След подаване на искане за кредит
    Можете да очаквате първоначален отговор на по-малко от 24 часа.
    Финансирането по 72-96 часа след получаване на информацията, която се нуждаем.
    от
    Свържете се с вашия кредитна карта компания разрешено и лицензирани лицензирано.
    Финансова помощ за други страни.
    За повече информация и документи за кандидатстване се свържете с тези заеми.

    Е-мейл: Thecommunityloancompany@gmail.com
    Website: Thecomloan.com

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте, моето име е Виктория Алберто, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори. аз са загубили около 45000.00 евро, защото имах нужда от голям капитал на 200,000.00.euro аз почти умря, аз не са имали къде да отиде. моят бизнес е бил разрушен, а в процеса аз загубих сина ми. Аз не можех да понасям това да се случи отново. Март 2016, срещнах един приятел, който ме запозна с добра майка, г-жа Оливия Daniel, че в крайна сметка ми помогна да си осигури заем в една компания. добра майка аз искам да използвам тази възможност, за да ви благодаря, и нека Бог да продължи да ви благослови. аз също искал да използвам тази възможност, за да съвети колега български, че има много измамници там, така че ако имате нужда от заем, и искат да си осигури заем бързо, само да се регистрирате чрез г-жа Оливия Daniel чрез имейл: (oliviadaniel93@gmail.com ). можете да се свържете с мен чрез този имейл: (victoriaalberto78@gmail.com). ако имате някакви съмнения. моля тя е единственият човек, надеждна и достоверна.
    Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  8. Търсите ли за заем? вие сте на точното място за вашите решения заем точно тук! Global Finance Limited дават кредити на физически лица и фирми при ниска и достъпна лихвен процент от 2%. моля свържете се с нас чрез електронна поща чрез marywilliam902@gmail.com

    Application Data

    1) Пълно име:
    2) Държава:
    3) Адрес:
    4) Състояние:
    5) Пол:
    6) Семейно положение:
    7) Професия:
    8) Телефон:
    9) Текуща позиция на мястото на работа:
    10) Месечен доход:
    11) необходима сума на кредита:
    12) продължителността на кредита:
    13) Цел на кредита:
    14) Религия:
    15) Кандидатствали ли сте преди:
    16) Дата на раждане:
    Благодаря,

    ОтговорИзтриване
  9. Имате ли нужда от заеми Търсите ли бизнес кредит? личен заем, къща
    заем, заем автомобил, студентски кредит, заем консолидиране на дълг, необезпечени кредити, рисков капитал и др .. Или сте бил отказан кредит от банка или финансова институция, за каквито и да било причини. Аз съм г-н Ерик финанси, един кредитор, кредитиране на фирми и физически лица в ниска и достъпна лихвен процент на 3% лихва. ако Интересува? Свържете се с нас днес ( ericfinancee@gmail.com или ericfinancee@outlook.com ) и да получите вашия кредит днес.

    ОтговорИзтриване
  10. Вие сте бизнес мъж или жена? Имате ли нужда от пари, за да започнат свой собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да се установят своя дълг или изплати сметките си или да започнете хубав бизнес? Имате ли нужда от пари за вашия проект? Ние предлагаме обезпечени кредити от всякакъв размер и навсякъде по света (физически лица, фирми, недвижими имоти и юридически лица), в нашия курс на 2% отлично. За отговори на приложения и за изпращане на повече информация на следния имейл адрес: (khalifafinancialcompanies@gmail.com)

    http://khalifafinancialcompany.weebly.com

    ОтговорИзтриване
  11. Добър ден,
     
    Всеки един, вие сте спешно се нуждаят от заем за финансиране на вашия бизнес, създаване на компания, или да отговарят на вашите нужди, FRED Лари ЗАЕМ COMPANY, е винаги на разположение, за да ви помогне, когато всяка надежда е изчезнала.

    Първи законен кредит винаги е бил огромен проблем за хората, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение за това. Въпросът за кредит и обезпечение са нещо, което хората винаги са загрижени за когато търсят заем от легитимен кредитор. Но ние направихме тази разлика в кредитирането с доверието. Ние даваме кредит от порядъка на $ 500,000 до $ 500,000.000.000; Ние сме регистрирани, гарантирано и правителствени сертифицирани, международно, Fred Лари Loan Company е решение на всичките си финансови проблеми, нашите кредити са лесни, евтини и бързи и ние даваме кредити на физически лица, фирми, предприятия, бизнес организации и хора от всички видове по целия свят.

    Нашите услуги включват следното:

    Кредити за всякакъв вид и предназначение,

    Не социалната сигурност, и не кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите е да споделите с нас какво точно искате и ние със сигурност ще направят Вашата сбъдната мечта. (FRED Лари ЗАЕМ COMPANY). Казва YES, когато си банки казват, NO. Свържете се с нас днес, за тази сума на кредита, което изисква да отговарят на вашите бюджет,
    Вземете вашия кредит сега при 3% лихва.
    Изпратете ни сега най-(fredlarryloanfirm@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  12. Добър ден,
     
    Всеки един, вие сте спешно се нуждаят от заем за финансиране на вашия бизнес, създаване на компания, или да отговарят на вашите нужди, FRED Лари ЗАЕМ COMPANY, е винаги на разположение, за да ви помогне, когато всяка надежда е изчезнала.

    Първи законен кредит винаги е бил огромен проблем за хората, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение за това. Въпросът за кредит и обезпечение са нещо, което хората винаги са загрижени за когато търсят заем от легитимен кредитор. Но ние направихме тази разлика в кредитирането с доверието. Ние даваме кредит от порядъка на $ 500,000 до $ 500,000.000.000; Ние сме регистрирани, гарантирано и правителствени сертифицирани, международно, Fred Лари Loan Company е решение на всичките си финансови проблеми, нашите кредити са лесни, евтини и бързи и ние даваме кредити на физически лица, фирми, предприятия, бизнес организации и хора от всички видове по целия свят.

    Нашите услуги включват следното:

    Кредити за всякакъв вид и предназначение,

    Не социалната сигурност, и не кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите е да споделите с нас какво точно искате и ние със сигурност ще направят Вашата сбъдната мечта. (FRED Лари ЗАЕМ COMPANY). Казва YES, когато си банки казват, NO. Свържете се с нас днес, за тази сума на кредита, което изисква да отговарят на вашите бюджет,
    Вземете вашия кредит сега при 3% лихва.
    Изпратете ни сега най-(fredlarryloanfirm@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  13. Здравейте,
    Това е да се информира широката общественост, че г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се днес с нас по електронна поща, така че можем да ви дадем нашите правила и условия за заем при: (saintloanss@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  14. Добър ден,

    Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ". Искам да ви съобщя, че понастоящем даваме дълготрайни заеми от всякакъв вид, вариращи от 5 000 долара. До $ 500,000,000 на достъпна цена от 3%, без обезпечение, лош кредит приет. Размерът на кредита е по договаряне, важи сега като валидна оферта. Условията и условията се прилагат, Нашият заем е гъвкав, Изпратете имейл сега чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com) !!!

    БЛАГОДАРЯ!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Добър ден,

    Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ". Искам да ви съобщя, че понастоящем даваме дълготрайни заеми от всякакъв вид, вариращи от 5 000 долара. До $ 500,000,000 на достъпна цена от 3%, без обезпечение, лош кредит приет. Размерът на кредита е по договаряне, важи сега като валидна оферта. Условията и условията се прилагат, Нашият заем е гъвкав, Изпратете имейл сега чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com) !!!

    БЛАГОДАРЯ!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Добър ден,

    Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ". Искам да ви съобщя, че понастоящем даваме дълготрайни заеми от всякакъв вид, вариращи от 5 000 долара. До $ 500,000,000 на достъпна цена от 3%, без обезпечение, лош кредит приет. Размерът на кредита е по договаряне, важи сега като валидна оферта. Условията и условията се прилагат, Нашият заем е гъвкав, Изпратете имейл сега чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com) !!!

    БЛАГОДАРЯ!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Здравейте


    Търсите спешен заем? Имам добра новина за вас! Предлагаме заеми, вариращи от 1000 до 50 милиона долара при 3% лихвен процент годишно.
    Ние предлагаме Кредити за развитие на бизнеса, лични заеми, заем за автомобили и т.н.,

    Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични.

      Ако се интересувате, свържете се с нас на имейл; easyloanfirm2020@gmail.com

    поздрави
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Търсите спешен заем

    ОтговорИзтриване
  18. Моето име е janice Albert Живея тук в САЩ искам
    благодаря на г-н Джон Уилиамс, че ми помогна да получа моята
    Заех, имах нужда от заем точно днес, когато се натъкнах
    така че той ми каза, че в следващите 3 часа това аз
    ще получим кредита си и най-голямата ми изненада, която получих
    заемът ми и точно сега аз и моето семейство са щастливи
    и добре го свържете с него по имейл чрез:
    johnloanfirm2@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  19. Добър ден,

    Това е да ви информираме, че даваме заем при нисък лихвен процент от 1%. Имате ли нужда от заем, за да платите вашите сметки или дългове или заем за бизнес заем, заем за кола, фирмен заем с нисък лихвен процент от 1% за декември и януари, така че да имате любяща и забавна Коледа и разбира се добър януари в началото на 2018 г., знаете ли какво е толкова вълнуващо за нашата компания КРЕДИТНА ОФЕРТА? избрахте продължителността на кредита си според кога можете да платите обратно независимо от сумата, която търсите ... свържете се с нас по имейл: Alex_Smith.Loan_Company@fastservice.com ..

    ЗА КОНТАКТИ ДНЕС чрез електронна поща: Alex_Smith.Loan_Company@fastservice.com ЗА ВСЯКАКВА СУМА НА КРЕДИТЕ, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ТЪРЖИ ..

    ОтговорИзтриване
  20. Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
     

    Добър ден, сър.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръст / конкурентноспособност на бизнеса.

    Ние предлагаме разнообразие от заем

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
    * Консолидационен заем
      
    Без предварителни такси.

    Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
    За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Сара Уилямс.

    ОтговорИзтриване
  21. Здравейте, даваме заем при 2% лихвен процент на всички отделни, съдействащи органи и бизнес кредит, ако се интересувате любезно да се свържете с нас по електронна поща: 24hourstloancompany1@gmail.com или info@24hoursloan.online

    ОтговорИзтриване
  22. Добър ден, аз съм регистриран личен кредитор. Ние отпускаме заеми, за да подпомогнем хората, фирмите, които трябва да актуализират финансовото си състояние в целия свят, като минималните годишни лихвени проценти са с ниски до 2% в рамките на една година до 30 години период на изплащане до която и да е част на света. Предоставяме заеми в диапазона от 5 000 евро до 100 000 000 евро. Нашите заеми са добре застраховани, за максимална сигурност е наш приоритет. Заинтересованото лице трябва да се свърже с нас по имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com или info@24hoursloan.online)

    ОтговорИзтриване
  23. Здравейте съм Доналд по имена от Съединените щати Далас, съм тук, за да направлява всички, които търсят заем, като бизнес кредити, ипотечни заеми, заеми за недвижими имоти, личен заем и всички други видове заем, за да се свържете с тази страхотна компания за заем, собственост на Джон Уилямс който подкрепи мен и семейството ми с бизнес заем, а също и с ипотечен заем в размер на $ 400,000.USD, който отново върна живота ни отново. Благодарение на Джон Уилямс, защото никога не съм вярвал, че такъв истински кредитор все още съществува, докато не намерих Джон Уилямс. Много съм благодарен за това, което направи за нас, затова правим всичко това, за да накара другите да се възползват от прекрасната си услуга, която той предоставя на хората и на компанията. Така че използвам този момент, за да информирам всеки над 18-годишен, за да се свържете с него сега по електронната поща johnloanfirm2@gmail.com, за да получите своя заем днес с по-добър график на погасяване, не е необходим никакъв номер за социална осигуровка и не се изисква кредитна проверка 100% гарантирана. той знам, че аз го споменавам за него, знам, че той ще бъде много щастлив да чуе това ... още веднъж, че на техния имейл johnloanfirm2@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  24. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря

    ОтговорИзтриване
  25. Имате ли нужда от бърз, дългосрочен или краткосрочен заем с относително нисък лихвен процент до 3%? Свържете се с нас сега чрез този имейл, за да получите своя заем. (Sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  26. Ако трябва да се свържете с някоя фирма с цел осигуряване на заем онлайн с нисък лихвен процент от 3% и по-добри планове за погасяване / график. Можете да се свържете с тях по имейл на {certifiedloanservice @ gmail. com} или whatsapp @ +15754148400

    ОтговорИзтриване
  27. Добър ден,

    Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем за изчистване на вашия дълг? Ще увеличите финансите си? Вие сте бизнесмен, който желае да разшири компанията си. Окуражава се да се свържете с истинския герой, доверие и ефективно кредитиране на заема. Аз съм известен както от отделните лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност.


    УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВА:
    * Лични заеми
    * Бизнес кредити
    *
    Възстановяване * Клиентски заеми
    * Авто кредити
    и др.

    Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79265038734

    Ние сме сертифицирани,
    надеждна, надеждна, ефективна, бърза и динамична.

    На Ваше разположение,
    Г-н Скот
    Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

    3% Предлагани и гарантирани предложения за кредит

    ОтговорИзтриване
  28. Здравейте на всички, надявам се, че всички сте добре ??? Моите име са г-жа Мелиса Никълъс, идвам от Канзас, преди няколко месеца бях изсмукана в лошо финансово положение и се нуждаех от спешен заем, за да платя сметките си и да се върна на крака финансово заради текущото си финансово състояние, от която банката ми отказа за да ми дадат заем, така че не ми остана друга възможност освен да търся необезпечен заем онлайн, в процеса на изследванията си бях жертва на измама и загубих почти 750 долара и изпаднах в повече проблеми и почти дадох Надежда за получаване на заем, докато не намерих онлайн публикация, публикацията беше споделено свидетелство от г-н Франк от Чарлстън, който свидетелства за това как той е получил 50 000 долара от Kathy Finance Inc., след като прочетох публикацията, която реших да се свържа с Kathy Finance Inc. имейл: (kathyrichardfinance@hotmail.com) контакт, споделен в публикацията, моята необезпечена молба за заем в размер на 350 000 долара беше одобрена в рамките на 72 часа от молбата ми и заемът ми беше изплатен по банковата ми сметка без пропуск.

    Искам да изкажа дълбоката си благодарност, а също така да посъветвам търсещите заеми там да бъдат много бдителни, защото има много измамници там с единствената цел да измамят невинните търсещи заеми, така че, момчета, трябва да бъдете внимателни и бдителни .. за тези които се нуждаят от заем препоръчвам Kathy Finance Inc, можете да се свържете с компанията по имейл: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Благодаря ви, че прочетохте показанията ми, желая ви късмет.

    Вашият,
    Мелиса Никола.

    ОтговорИзтриване
  29. Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен заем за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас с вашата заявка за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Скот Лари
    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез имейл: accessloanfirm2030@gmail.com

    ОтговорИзтриване

  30. Здравейте всички!
    Аз съм богомила, понастоящем живея в Русе, българия. В момента съм вдовица с Две деца и бях заседнала във финансова ситуация през октомври и трябваше да рефинансирам и да си платя сметките. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех и повечето банки отказаха кредита ми. Но тъй като Бог би го имал, аз бях представен на заем за финансиране от жена на Бог, заемодател на частен заем, който ми даде заем от 1 000 000,00Ft и днес съм собственик на бизнес и децата ми се справят добре в момента, ако искате трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, без кредитна проверка, без съпричастник със само 2% лихва и по-добри планове и план за погасяване, моля, свържете се с г-жа Анна Фиго по имейл: annaloanfinance@gmail.com тя не знам, че правя това, но сега съм толкова щастлива и реших да уведомя хората повече за нея и също така искам Бог да я благослови повече. Можете да се свържете с нея чрез нейния имейл: annaloanfinance@gmail.com за бързо разговор в чат или whatsapp / +35677926593

    БлагодаряЗдравейте,
    Търсите ли реномиран кредитор, изморен сте да бъдете отхвърлен от банки и ипотека, изморен ли сте да търсите средства за финансиране на вашия бизнес, или се притеснявате финансово, че не можете да изплатите дълга и сметките си? Мислите ли да получите финансова помощ? докато не бързате сега и вземете гарантирания и гарантиран заем днес, свържете се с нас по имейл: annaloanfinance@gmail.com, за бързо разговор в чата или whatsapp / +35677926593.
    Богомила

    ОтговорИзтриване
  31. Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com






    Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com











    Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com


    ОтговорИзтриване
  32. Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    ОтговорИзтриване
  33. Казвам се АНТОНИЯ БОГОМИЛА, днес съм свидетелство. Страдате ли финансово или имате нужда от спешни пари, за да платите сметките си? не се притеснявайте повече, защото там е далеч, можете да печелите пари без стрес. Можете да промените живота си само за 18 часа. свържете се по имейл (vasileiosmoinca@yahoo.com) за празен [ATM SMART CARD] днес и бъдете сред щастливците, които се възползват от тези карти.

    Имейл: vasileiosmoinca@yahoo.com

    Тази ПРОГРАМИРАНА празна ATM SMART карта е в състояние да хакне във всяка банкомат, навсякъде по света. Запознах се с тази BLANK ATM КАРТА, когато търсех кредитор за заем онлайн преди около месец .. Това наистина промени живота ми завинаги и сега мога да взема семейството си. Най-малко пари, които получавам за ден с тази карта, са около 5 500 евро. Всеки ден имам достатъчно пари, за да се грижа за семейството си. За подробности как да получите карта днес, изпратете имейл на хакерите на: vasileiosmoinca@yahoo.com

    Вземете 5 500 евро всеки ден за 6 месеца! чрез празна ATM карта

    ОтговорИзтриване
  34. Здравейте всички там, надявам се, че всички сте добре ??? Казвам се г-жа Елоди Яник, идвам от Белгия Лиеж, преди няколко седмици бях изсмукан в лошо финансово състояние и се нуждаех от спешен заем, за да си платя сметките и да се изправя на крака финансово поради моето текущо финансово състояние моята банка отказа да ми даде заем, така че не ми остана друга възможност освен да търся необезпечен заем онлайн, в процеса на изследването си станах жертва на измама и загубих почти 1,250 евро и имах повече проблеми и почти се отказа от надеждата да получи заем, докато не намерих онлайн публикация, публикацията беше споделено свидетелство от г-жа Мелиса Никълъс от щата Канзас, което свидетелства за това как е получила 350,000.00 долара от Kathy Finance Inc., след като прочетох поста, реших да се свържа с Kathy Finance Inc. чрез имейл:(kathyrichardfinance@hotmail.com) контакт, споделен в публикацията, молбата ми за необезпечен заем от 120,000.00 евро беше одобрена в рамките на 48 часа след молбата ми и лихвеният процент по техния заем е 2%, заемът ми беше внесен в банковата ми сметка без пропуск.

    Искам да изкажа дълбоката си благодарност и също така да посъветвам търсещите заеми да бъдат много бдителни, защото там има много измамници с единствената цел да измамят невинните търсещи заеми, така че вие ​​трябва да бъдете внимателни и бдителни за тези които се нуждаят от заем, препоръчвам Kathy Finance Inc, можете да се свържете с компанията по имейл:(kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Благодаря ви, че прочетохте моите показания, пожелавам ви късмет.

    Вашият,
    Елоди Яник.

    ОтговорИзтриване
  35. Здравейте всички там, надявам се, че всички сте добре ??? Казвам се г-жа Елоди Яник, идвам от Белгия Лиеж, преди няколко седмици бях изсмукан в лошо финансово състояние и се нуждаех от спешен заем, за да си платя сметките и да се изправя на крака финансово поради моето текущо финансово състояние моята банка отказа да ми даде заем, така че не ми остана друга възможност освен да търся необезпечен заем онлайн, в процеса на изследването си станах жертва на измама и загубих почти 1,250 евро и имах повече проблеми и почти се отказа от надеждата да получи заем, докато не намерих онлайн публикация, публикацията беше споделено свидетелство от г-жа Мелиса Никълъс от щата Канзас, което свидетелства за това как е получила 350,000.00 долара от Kathy Finance Inc., след като прочетох поста, реших да се свържа с Kathy Finance Inc. чрез имейл:(kathyrichardfinance@hotmail.com) контакт, споделен в публикацията, молбата ми за необезпечен заем от 120,000.00 евро беше одобрена в рамките на 48 часа след молбата ми и лихвеният процент по техния заем е 2%, заемът ми беше внесен в банковата ми сметка без пропуск.

    Искам да изкажа дълбоката си благодарност и също така да посъветвам търсещите заеми да бъдат много бдителни, защото там има много измамници с единствената цел да измамят невинните търсещи заеми, така че вие ​​трябва да бъдете внимателни и бдителни за тези които се нуждаят от заем, препоръчвам Kathy Finance Inc, можете да се свържете с компанията по имейл:(kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Благодаря ви, че прочетохте моите показания, пожелавам ви късмет.

    Вашият,
    Елоди Яник.

    ОтговорИзтриване
  36. Здравейте всички там, надявам се, че всички сте добре ??? Казвам се г-жа Елоди Яник, идвам от Белгия Лиеж, преди няколко седмици бях изсмукан в лошо финансово състояние и се нуждаех от спешен заем, за да си платя сметките и да се изправя на крака финансово поради моето текущо финансово състояние моята банка отказа да ми даде заем, така че не ми остана друга възможност освен да търся необезпечен заем онлайн, в процеса на изследването си станах жертва на измама и загубих почти 1,250 евро и имах повече проблеми и почти се отказа от надеждата да получи заем, докато не намерих онлайн публикация, публикацията беше споделено свидетелство от г-жа Мелиса Никълъс от щата Канзас, което свидетелства за това как е получила 350,000.00 долара от Kathy Finance Inc., след като прочетох поста, реших да се свържа с Kathy Finance Inc. чрез имейл:(kathyrichardfinance@hotmail.com) контакт, споделен в публикацията, молбата ми за необезпечен заем от 120,000.00 евро беше одобрена в рамките на 48 часа след молбата ми и лихвеният процент по техния заем е 2%, заемът ми беше внесен в банковата ми сметка без пропуск.

    Искам да изкажа дълбоката си благодарност и също така да посъветвам търсещите заеми да бъдат много бдителни, защото там има много измамници с единствената цел да измамят невинните търсещи заеми, така че вие ​​трябва да бъдете внимателни и бдителни за тези които се нуждаят от заем, препоръчвам Kathy Finance Inc, можете да се свържете с компанията по имейл:(kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Благодаря ви, че прочетохте моите показания, пожелавам ви късмет.

    Вашият,
    Елоди Яник.

    ОтговорИзтриване
  37. Здравейте всички там, надявам се, че всички сте добре ??? Казвам се г-жа Елоди Яник, идвам от Белгия Лиеж, преди няколко седмици бях изсмукан в лошо финансово състояние и се нуждаех от спешен заем, за да си платя сметките и да се изправя на крака финансово поради моето текущо финансово състояние моята банка отказа да ми даде заем, така че не ми остана друга възможност освен да търся необезпечен заем онлайн, в процеса на изследването си станах жертва на измама и загубих почти 1,250 евро и имах повече проблеми и почти се отказа от надеждата да получи заем, докато не намерих онлайн публикация, публикацията беше споделено свидетелство от г-жа Мелиса Никълъс от щата Канзас, което свидетелства за това как е получила 350,000.00 долара от Kathy Finance Inc., след като прочетох поста, реших да се свържа с Kathy Finance Inc. чрез имейл:(kathyrichardfinance@hotmail.com) контакт, споделен в публикацията, молбата ми за необезпечен заем от 120,000.00 евро беше одобрена в рамките на 48 часа след молбата ми и лихвеният процент по техния заем е 2%, заемът ми беше внесен в банковата ми сметка без пропуск.

    Искам да изкажа дълбоката си благодарност и също така да посъветвам търсещите заеми да бъдат много бдителни, защото там има много измамници с единствената цел да измамят невинните търсещи заеми, така че вие ​​трябва да бъдете внимателни и бдителни за тези които се нуждаят от заем, препоръчвам Kathy Finance Inc, можете да се свържете с компанията по имейл:(kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Благодаря ви, че прочетохте моите показания, пожелавам ви късмет.

    Вашият,
    Елоди Яник.

    ОтговорИзтриване
  38. Здравейте

    Имате ли нужда от спешен заем, за да отговорите на вашите финансови нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на трансферния период.

    Ние също така предоставихме заеми във всички валути с лихва 3% за всички заеми .... Ако се интересувате, моля свържете се с нас чрез имейл на компанията: (accessloanfirm2030@gmail.com)

    Ако се интересувате, моля свържете се с нас на.

    Изпратете ни имейл на: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79258159150

    Относно
    Г-н Скот
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  39. Здравейте

    Имате ли нужда от спешен заем, за да отговорите на вашите финансови нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на трансферния период.

    Ние също така предоставихме заеми във всички валути с лихва 3% за всички заеми .... Ако се интересувате, моля свържете се с нас чрез имейл на компанията: (accessloanfirm2030@gmail.com)

    Ако се интересувате, моля свържете се с нас на.

    Изпратете ни имейл на: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79258159150

    Относно
    Г-н Скот
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  40. имам нужда от спешен заем на fredlarryloanfirm@gmail.com

    Тук сме готови да обработим вашия заем

    Добър ден,

    Вие сте бизнес мъж или жена? Дойде време да изпълниш мечтата си, ние сме сертифицирана компания за заеми, предлагаме заеми при ниска лихва от 3%, на физически лица и компании по целия свят, във всяка валута, която искате, лири, долар, евро и т.н.

    Разчитайте на нас днес за бърз и гарантиран заем
    свържете се с нас чрез
    Имейл: (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Номер за обаждане / Whatsapp: +2347061892843

    ОтговорИзтриване
  41. ДОБРЕ ДОШЛИ В PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com нашите цели са да предоставим отлично професионално обслужване.

    Вие сте бизнес мъж или жена? Изпаднали ли сте във финансова бъркотия или имате нужда от средства за стартиране на собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да започнете хубав малък и среден бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и ви е трудно да получите капиталов заем от местни банки и други финансови институти ?.

    Нашите заеми са добре застраховани за максимална сигурност е наш приоритет. Водещата ни цел е да ви помогнем да получите услугите, които заслужавате. Нашата програма е най-бързият начин да получите това, от което се нуждаете, набързо. Намалете плащанията си, за да облекчите натоварването на месечните си разходи. Получете гъвкавост, с която можете да използвате за всякакви цели - от ваканции, през образование, до уникални покупки

    Ние предлагаме широка гама от финансови услуги, които включват: Лични заеми, заеми за консолидация на дългове, бизнес заеми, заеми за образование, ипотечни обезпечени заеми, необезпечени заеми, ипотечни заеми, заеми за изплащане до заплата, студентски заеми, търговски заеми, автокредити, инвестиционни заеми, Кредити за развитие, заеми за придобиване, строителство, с нисък лихвен процент от 2% годишно за физически лица, компании и корпоративни органи. Вземете най-доброто за вашето семейство и притежавайте мечтания дом, както и с нашата схема за общ заем.

    ПРЕДЛАГАМЕ ВСИЧКИ КРЕДИТИ - КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА ДОСТЪПНИ КРЕДИТИ.

    Моля, свържете се с нас за повече информация: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Моля, изпратете ни обратно информация за заема;

    ИНФОРМАЦИЯ ЗА КРЕДИТОПОТРЕБИТЕЛЯ

    1) Пълни имена:
    2) Държава:
    3) адрес:
    4) Държава:
    5) Секс:
    6) Семейно положение:
    7) Професия:
    8) Телефонен номер:
    9) Месечен доход:
    10) Следващият род:
    11) Необходима сума на кредита:
    12) Продължителност на заема:
    13) Цел на заема:
    14) Конкретна дата, от която се нуждаете от заема:

    Ако се интересувате от заем, моля, напишете ни с изискването за заем.
    Моля, свържете се с нас за повече информация: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Искрено Ваш,
    Г-жа Патриша Кингсман
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Очакваме с нетърпение да чуем възможно най-скоро

    Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  42. Казвам се г-жа Patricia Kingsman Ние сме нови законни заемодатели от 2021 г. и искаме да помогнем на всеки орган, който се нуждае от финансова помощ, която предлагаме, от 500 000,00 лв. И 5 000 000,00 лв., А също така даваме заеми в евро над това, така че ако имате нужда от помощ любезно ни изпратете имейл на: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, за да може да се осъществи вашата транзакция по заема, сега ще бъдете със заема си в следващите 8 часа, това е бърз трансфер и е безопасен без никакво забавяне. Така че имейл: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, ако се интересувате

    Имейл: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  43. ПРЕДЛАГАМЕ ВСИЧКИ КРЕДИТИ - КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА ДОСТЪПНИ КРЕДИТИ.

    Вие сте бизнес мъж или жена? Изпаднали ли сте във финансова бъркотия или имате нужда от средства за стартиране на собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да започнете хубав малък и среден бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и ви е трудно да получите капиталов заем от местни банки и други финансови институти ?. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Нашите заеми са добре застраховани за максимална сигурност е наш приоритет. Водещата ни цел е да ви помогнем да получите услугите, които заслужавате. Нашата програма е най-бързият начин да получите това, от което се нуждаете, набързо. Намалете плащанията си, за да облекчите месечното си натоварване
    разходи. Получете гъвкавост, с която можете да използвате за всякакви цели от ваканции, образование, уникални покупки. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Ние предлагаме широка гама от финансови услуги, която включва: бизнес планиране, търговско финансиране и финансиране на развитието, имоти и ипотеки, заеми за консолидация на дългове, бизнес заеми, частни заеми, заеми за рефинансиране на жилища с ниска лихва при 2.00% годишно за физически лица, компании и корпоративни органи. Вземете най-доброто за вашето семейство и притежавайте мечтания дом, както и с нашата схема за общ заем. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ПРЕДЛАГАМЕ ВСИЧКИ КРЕДИТИ - КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА ДОСТЪПНИ КРЕДИТИ.

    Моля, свържете се с нас за повече информация: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Моля, изпратете ни обратно информация за заема;
    - Пълно име:
    - Необходима сума на кредита:
    - Продължителност на кредита:
    - Цел на заема:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Как разбрахте за нас:

    Ако се интересувате от заем, моля, напишете ни с изискването за заем. Моля, свържете се с нас за повече информация: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Искрено Ваш,
    Мисис Патриша Кингсман

    Очакваме с нетърпение да чуем възможно най-скоро

    Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  44. Здравейте всички, казвам се Борислав Костадин Иялко и съм от България, бил съм в интернет и съм чувал хора да казват, че са били измамени преди и спешно се нуждая от заем, така че се страхувах да кандидатствам за заем онлайн нещо, което видях 3 хората свидетелстват за г-жа Патриша Кингсман, че са получили заем от нея, никога преди не съм кандидатствал за заем и толкова се страхувах, че ще бъда измамен, но вярвах какво хората казват и кандидатстват от тази заемна компания и всичко беше наред и те ми казаха да изпратя таксата за превод, която ще бъде използвана за прехвърляне на моя заем, когато ми казаха, че се страхувам толкова много, че е измама, затова седнах и се замислих и се върнах при тях и им казах, че никога преди не съм правил това, но г-жа Патриша Кингсман каза, че трябва да им се доверя, че ще ми помогнат, така че направих и отидох да изпратя таксата, която те казаха, че трябва да изпратя за прехвърлянето на моя заем точно днес, получих сигнал от гърба ми, че има пари на м y акаунт. Днес съм много щастлив, че никога преди не съм бил измамен и получих заема си веднъж, така че сега съм щастлив и аз, и семейството ми също ще бъдем щастливи, така че всеки, който се нуждае от заем, трябва да кандидатства от тази компания, без да е измамен, защото тя е истински и велики и се моля Бог да продължи да я използва, за да помага на хората от там заеми. пощенският й адрес е patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    За пореден път оставам Борислав Костадин Иялко

    ОтговорИзтриване
  45. Здравейте всички

    Казвам се Десислав Мирослав Аз съм от България и живея в град Пловдив. Търся заем онлайн и всичко, което получавам, е измамници, но намерих тази заемна компания, наречена Patricia Kingsman, и видях, че хората онлайн свидетелстват за има добри дела, затова реших да опитам дали ще се радвам още веднъж, затова кандидатствах за заем от 350 000,00 евро и заемодателят г-жа Патриша Кингсман ме увери, че след 8 часа заемът ми ще бъде в банковата ми сметка, така че и днес работещ видях, че моята банка ми написа съобщение, че в сметката ми има средства от 350 000,00 евро и благодаря на Патриша Кингсман, защото тя е истинска, така че ако имате нужда от онлайн заем, моля не бъдете измамени като мен, кандидатствайте от тази компания, защото тя е единствената реална компания, която дава заем онлайн. Техният пощенски адрес е patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  46. My name is Gabriela Desislava Ioana and i am from Sofia city in Bulgaria i just received my loan from Patricia Kingsman loan company right now and i have heard about this company and i thought it was a fake company but now i am so happy this company helped me and 100% this company is real so anyone that need a loan this is the right company to apply from now i applied for a loan for my business of 250,000.00 Euro and this company helped me without delay i am so happy i am testifying this company because i saw other people do it and i am happy to be among the people who shares testimony on how this company helped me so everyone if you need a real loan your helper is here. their contact information is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  47. Казвам се Даниела Гергана Димитър Аз съм от Русе България. Искам да използвам малкото си време, за да пиша в интернет на хора, нуждаещи се от реален заем, че ако имате нужда от заем, без да бъдете измамени, Патриша Кингсман е правилната компания, която кандидатства от мен, аз съм учител по математика и английски език и бях измамена 2 пъти от фалшива компания, която иска да бъде заемодател, но вече не се притеснявам, защото Патриша Кингсман вече ми е помогнала, така че ако имате нужда от спешен заем, за да направите каквото и да било, тази компания ще ви усмихне в лицето, аз също съм представил повечето от моите приятели в тази компания и само 2 от моите приятели ми казаха, че вече са получили там заеми, един от приятелите ми получи заем от 105 000,00 евро, а другият от приятеля ми получи сумата от 75 000,00 лева, така че всеки, който се нуждае от онлайн заем, кандидатства от тази компания и ще се радвате без съмнение, защото тази компания е наистина полезна и Бог ще продължи да ги използва, за да помага на хората, нуждаещи се от заем. Ако се нуждаете от онлайн заем, кандидатствайте от тази компания и се свържете с тях чрез имейл адрес patriciachingsman.loans2016@gmail.com, а също така можете да се свържете с тях чрез Whatsapp +1 (575) 655-0066. Поздрави за всеки, който чете съобщенията ми.

    ОтговорИзтриване
  48. Добър ден на всички

    Казвам се Nikolay Petar Yordan. Аз съм от България и искам да използвам това малко време, което трябва да направя в интернет, че ако имате нужда от реален и легитимен заем, Патриша Кингсман е правилната компания, която да кандидатства, бях измамена от 2 компании, които кандидатствах за заем от и Патриша Кингсман беше третата компания, от която кандидатствах, получих заема си от компания за заем Патриша Кингсман за по-малко от 8 часа, както компанията ми каза, така че всеки, който се нуждае от онлайн заем, без да бъде измамен, кандидатства от Патриша Кингсман и бъдете сигурни, че ще бъдете доволни от тази компания. Можете да се свържете с тази фирма само по пощата или пощенският адрес на whatsapp е patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (575) 655-0066. Поздрави за всеки, който прочете това съобщение по целия свят.

    ОтговорИзтриване
  49. Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник.

    Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да направим всички ваши финансови проблеми отминали. Свържете се с нас по имейл:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Това е ипотеките на Ocean Finance. Ние предлагаме заеми на тези, които се интересуват с разумен лихвен процент от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.

    ОтговорИзтриване
  50. Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Бизнес заеми? Ипотечни заеми? Фирмени заеми? Земеделско и проектно финансиране? Даваме заеми при 2% лихва! Контакт: (dakany.endre@gmail.com)

    Спешна оферта за заем.

    ОтговорИзтриване
  51. Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Предлагаме заем от 3% лихва за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и си сътрудничим. отпускаме дългосрочен заем за максимум 2 до 50 години.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да изплатите дълга си, да създадете бизнес или по друга причина? Ако е така, моля свържете се с нас за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Ако се интересувате, моля свържете се с нас чрез: Имейл: bryanstefanloanfirm@gmail.com
    WhatsApp: +919654763221

    Ние сме сертифицирани,
    надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    На Ваше разположение,
    Брайън Стефан
    bryanstefanloanfirm@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  52. Казвам се Ана от Австрия. Свързах се с г-н Саймън Фин Финансова помощна компания за бизнес заем в размер на 40 000,00 евро. След това ми беше казано за стъпката за одобряване на исканата ми сума за заем, след като отново поех риска, защото бях толкова отчаян от създавайки бизнес с най-голяма изненада, сумата на заема беше кредитирана по банковата ми сметка в рамките на 3 часа, без никакъв стрес от получаването на моя заем. Бях изненадан, защото първо бях жертва на измама! Ако се интересувате от осигуряване на каквато и да е сума на заема и се намирате във всяка държава, ще ви посъветвам да се свържете с г-н Саймън Фин по имейл: simonfinnloan.inc@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  53. имам нужда от спешен заем на fredlarryloanfirm@gmail.com

    Тук сме готови да обработим вашия заем

    Добър ден,

    Вие сте бизнес мъж или жена? Дойде време да изпълниш мечтата си, ние сме сертифицирана компания за заеми, предлагаме заеми с нисък лихвен процент от 3%, На физически лица и компании по целия свят, във всяка валута, която искате, лири, долар, евро и т.н.

    Разчитайте на нас днес за бърз и гарантиран заем
    свържете се с нас чрез
    Имейл: (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Номер на WhatsApp: +2347061892843
    Номер на WhatsApp: +967737371424

    ОтговорИзтриване
  54. имам нужда от спешен заем на fredlarryloanfirm@gmail.com

    Тук сме готови да обработим вашия заем

    Добър ден,

    Вие сте бизнес мъж или жена? Дойде време да изпълниш мечтата си, ние сме сертифицирана компания за заеми, предлагаме заеми с нисък лихвен процент от 3%, На физически лица и компании по целия свят, във всяка валута, която искате, лири, долар, евро и т.н.

    Разчитайте на нас днес за бърз и гарантиран заем
    свържете се с нас чрез
    Имейл: (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Номер на WhatsApp: +2347061892843
    Номер на WhatsApp: +967737371424

    ОтговорИзтриване
  55. СПЕШНА ОФЕРТА ЗА КРЕДИТ
    Създайте своя бизнес и вашето богатство с нашите услуги
    безвъзмездна финансова помощ от 5 000 до 1 750 000 щ. д. Ние предлагаме това
    заем, който да позволи на всеки, който е във финансово състояние
    трудно и тези, които искат да създадат свой собствен бизнес, за да имат щастлив живот. Заеми между отделни лица съществуват, така че не губете времето си.
    изпратете ни имейл чрез: {jameskelvine28@gmail.com}, за да започнете ..

    ОтговорИзтриване
  56. Спешна оферта за заем.
    Имате ли нужда от заем? задлъжняли ли сте и искате да бъдете без дълг, имате ли нужда от безплатна ипотека, бизнес или личен заем? Тогава сте на правилното място. Имате ли нужда от заем на разумна ниска лихва? Интересувате ли се да изплатите дълговете си без стрес? свържете се с нас днес по имейл: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  57. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  58. Мислите ли за заем? Имате ли спешно нужда от заем, за да започнете собствен бизнес? Имате ли дългове? Това е вашият шанс да сбъднете желанието си, ние предоставяме лични заеми, търговски и бизнес заеми и всякакви заеми с 2% лихва, за повече информация се свържете с нас по имейл (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  59. Търсите ли средства за изплащане на кредити и дългове или бизнес заеми?
    {jameskelvine28@gmail.com}. Тогава заемната фирма на Джеймс Келвин е
    Отговорът. Предлагаме всички видове заем, отпускаме заем с
    непогасена лихва Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас чрез
    Имейл: {jameskelvine28@gmail.com}

    ОтговорИзтриване
  60. Здравейте,

    ние предлагаме всички видове заеми, финансиране на международни проекти, както на физически лица, така и на компании по целия свят. Нашата лихва е 3% годишно.


    Ние също спонсорираме и финансираме всички видове проекти на местно и международно ниво. Така че, ако имате добър проект и имате нужда от инвеститор, просто ни информирайте незабавно, за да можем да обсъдим, подпишем споразумение и след това да спонсорираме или финансираме проекта вместо вас.

    Моля, свържете се с нас днес за всички ваши финансови нужди.

    С Най-Добри Пожелания,
    Марк Синтия
    Имейл: (cynthiafinancefirm@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  61. Това е за да Ви информираме, че ние предлагаме всички видове заеми (бизнес, лични, консолидационни, автомобилни, инвестиционни и др.) При 3% годишна ставка. Имате ли нужда от заем и сте били отхвърлени от вашата банка поради лош кредит? Имате ли неплатени сметки или дълг? Ние сме бързи и надеждни, а честността е нашата гледна точка.

    Поздрави,
    Брайън Стефан (главен изпълнителен директор)
    Изпратете ни имейл: bryanstefanloanfirm@gmail.com или
    whatsapp: +919654763221
    Брайън Стефан (главен изпълнителен директор)
    Инвестиционна компания Брайън

    ОтговорИзтриване
  62. Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми с лихва 0f 3%.

    Добър ден, госпожо / госпожо.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса.

    (Номер на Whatsapp: +79652625435)

    Предлагаме разнообразни заеми

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Заем за консолидация

    Без предварителни такси

    Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Можете също така да се свържете с нас чрез компанията

    уебсайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

    Госпожа Мери Мейсън.

    ОтговорИзтриване
  63. Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник.

    Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всичките ви финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Това е Ocean Finance Mortgages. Ние предлагаме заеми на заинтересовани с разумна лихва от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.

    ОтговорИзтриване
  64. Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми при лихва 0f 3%.


    Добър ден, госпожо / госпожо.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса.

    (Номер на Whatsapp: +79652625435)

    Предлагаме разнообразни заеми

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Заем за консолидация

    Без предварителни такси

    Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази обява. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Можете също така да се свържете с нас чрез компанията

    уебсайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

    Госпожа Мери Мейсън.

    ОтговорИзтриване
  65. Здравейте господине / госпожо
    Предлагаме заеми от: 10 000 до 9 500 000 € с лихва 2%.
    Знаете, че вземането на пари назаем е забранено.
    Трябва да вземете заем, отбележете областите, в които можем.
    да ти помогна:
    * Финансово
    * Ипотеки
    * Инвестиционни заеми
    * Автомобилни заеми
    * Консолидация на дълга
    * Кредитна линия
    * Втора ипотека
    * Обратно изкупуване на кредит
    * Лични заеми
    Търсите проект и имате нужда от финансиране, имате нужда от пари, за да платите сметките си, пари за инвестиране в бизнес.
    свържете се с нас по имейл [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    ОтговорИзтриване
  66. Здравейте дами и господа, имате нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант.

    Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг.

    Ние сме цялостна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най -ефективния и бърз начин.

    Ето някои причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
    * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
    * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да вземете назаем.
    * Бързо директно финансиране - Вземете заема си в рамките на 24 часа след одобрението.
    * Гъвкав лихвен процент - Достъпен лихвен процент от 3%.
    * Високи проценти на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема
    * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете Датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за продължителност 1-30 години.
    * Просто онлайн приложение.
    * Персонализирано ръководство и опит.
    * Без скрити такси

    Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят

    За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашето искане за заем чрез
    Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

    ОтговорИзтриване
  67. Търсите ли средства за изплащане на кредити и дългове?
    {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com} е тук, за да спре вашите финансови проблеми. Ние предлагаме всички видове заем (личен заем, търговски заем и др.) Ние отпускаме заем с лихва 2%. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}
    Моля, попълнете формуляра за кандидатстване по -долу:
    - Пълно име:
    - Необходима сума на заема:
    - Продължителност на заема:
    - Цел на заема:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Как разбрахте за нас: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    ОтговорИзтриване
  68. Здравейте, Имате ли нужда от спешен заем, за да задоволите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми в размер от 2 000,00 до 100 000 000,00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без проверка на кредита и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер. Издадохме и заем в цялата валута с 2% лихва за всички заеми и без авансови плащания .... Ако проявявате интерес, свържете се с нас чрез този имейл. Моля, свържете се с нас, ако проявявате интерес чрез: {jameskelvine28@gmail.com} и ще останете напълно доволни.

    ОтговорИзтриване
  69. Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми при лихва 0f 3%.

    Добър ден, госпожо / госпожо.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса.

    (Номер на Whatsapp: +79652625435)

    Предлагаме разнообразни заеми

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Заем за консолидация

    Без предварителни такси


    Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
    За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Можете също така да се свържете с нас чрез уебсайта на компанията: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld


    Госпожа Мери Мейсън.

    ОтговорИзтриване
  70. СПЕШНА ОФЕРТА КРЕДИТ
    Създайте своя бизнес и богатството си с нашите услуги
    отпускане на заем в размер от $ 5,000 до $ 1,750,000. Ние предлагаме това
    заем, който да позволи на всеки, който е в трудно финансово положение, и на тези, които искат да създадат собствен бизнес, да имат щастлив живот. Заеми между физически лица съществуват, така че не си губете времето. изпратете ни имейл на :( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com), за да започнете ..

    ОтговорИзтриване
  71. СПЕШНА ОФЕРТА КРЕДИТ
    Създайте своя бизнес и богатството си с нашите услуги
    отпускане на заем в размер от $ 5,000 до $ 1,750,000. Ние предлагаме това
    заем, който да позволи на всеки, който е в трудно финансово положение, и на тези, които искат да създадат собствен бизнес, да имат щастлив живот.
    Заеми между физически лица съществуват, така че не си губете времето. изпратете ни имейл на: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}, за да започнете ..

    ОтговорИзтриване
  72. Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531

    Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете.

    NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент.

    Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance:
    √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение.
    √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година)
    √ Гъвкави условия за погасяване
    √ Възможност за по-бързо изплащане на заема
    √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства
    √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема.
    √ Без скрити такси

    Как да кандидатствам:
    Кандидатстването за кредит е бързо и лесно!
    Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances@gmail.com) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.

    ОтговорИзтриване
  73. Здравейте господине/госпожо
    Предлагаме заеми от: 10 000 до 9 500 000 € с лихва от 2%.
    Знаете, че заемането на пари е забранено.
    Трябва да получите заем, обърнете внимание на областите, в които можем.
    да ти помогна:
    * Финансово
    * Ипотеки
    * Инвестиционни заеми
    * Кредити за автомобили
    * Консолидация на дълга
    * Кредитна линия
    * Втора ипотека
    * Обратно изкупуване на кредит
    * Лични заеми
    Търсите проект и имате нужда от финансиране, имате нужда от пари за плащане на сметките си, пари за инвестиране в бизнес.
    свържете се с нас чрез имейл [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    ОтговорИзтриване
  74. Фирма за заем Sky Wealth, ние отпускаме заеми с лихва 0f 3%.

    Добър ден господине / госпожо.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихви при определяне на размера на заема е между 100 милиона заем провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: предимство/разширяване на бизнеса конкурентоспособност.

    (Номер на Whatsapp: +79652625435)

    Предлагаме разнообразни заеми

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Консолидационен заем

    Без предварителни такси

    Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази обява. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Можете също така да се свържете с нас чрез компанията

    уебсайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

    г-жа Мери Мейсън.

    ОтговорИзтриване
  75. Are you thinking about a loan? Do you seriously need an urgent loan to start your own business? Are you in debt? This is your chance to achieve your desire, we provide personal loans, commercial and business loans and all kinds of loans with 2% interest, for more information please contact us via email (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  76. Здравейте господине/госпожо
    Предлагаме заеми от: 10 000 до 9 500 000 € с лихва от 2%.
    Знаете, че заемането на пари е забранено.
    Трябва да получите заем, обърнете внимание на областите, в които можем.
    да ти помогна:
    * Финансово
    * Фирмен заем
    * Ипотеки
    * Инвестиционни заеми
    * Кредити за автомобили
    * Консолидация на дълга
    * Кредитна линия
    * Втора ипотека
    * Обратно изкупуване на кредит
    * Лични заеми
    *Студентски заем
    Търсите проект и имате нужда от финансиране, имате нужда от пари за плащане на сметките си, пари за инвестиране в бизнес.
    свържете се с нас чрез имейл [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    ОтговорИзтриване
  77. Здравейте всички, Казвам се Бенсон, аз съм от Германия, град Щутгарт, тук съм, за да свидетелствам как получих заем от КРЕДИТНА ФИРМА GEORGE WILLIAMS, след като подадох два пъти пред различни кредитори, които твърдят, че са кредитополучател тук, това форум, мислех, че кредитирането им е реално и се прилага, но така и не ми дадоха заем, докато един мой приятел не ме запозна с кредитната компания GEORGE WILLIAMS, който обеща да ми помогне със заем по мое желание и наистина го направи, както обеща без всяка форма на забавяне, имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не срещнах ДЖОРДЖ УИЛЯМС, който
    наистина ми помогна с кредит и промени живота ми към по-добро. Знам, че все още има много добри кредитори, но бих ви посъветвал да опитате кредитната компания GEORGE WILLIAMS, нейната грижа и разбиране. не знаете дали имате нужда от спешен заем или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г-н GEORGE WILLIAMS, Кредитна компания, неговият имейл адрес е ?( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

    ОтговорИзтриване
  78. Кандидатствайте за спешен заем без авансови такси.

    Ние сме регистрирани частни кредитори, ние сме 100% законни и честни, даваме заеми при много нисък лихвен процент от 2% без такси за регистрация или банков превод, с изключение само на застрахователна такса, която все пак ще бъде върната обратно във вашата сметка заедно с вашия заем прехвърляне след одобрение за повече информация или заявка Свържете се с нас днес чрез имейл { suntrustfinancialhome@gmail.com } Или ни пишете чрез WhatsApp номер +1 (929) 245‑6161

    НАЛИЧНИТЕ УСЛУГИ ПО КРЕДИТ ВКЛЮЧАТ:
    *Коледен заем
    *Търговски заеми.
    *Лични заеми.
    *Бизнес заеми.
    * Инвестиционни заеми.
    *Кредити за развитие.
    *Кредити за придобиване.
    *Кредити за строителство.
    *Бизнес заеми и много повече: За повече информация и заявка изпратете ни имейл на ( suntrustfinancialhome@gmail.com ) Whatsapp+1 (929) 245‑6161

    ОтговорИзтриване
  79. ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ К БРАТСТВОТО НА ИЛЮМИНАТИ ДНЕС И СТАНЕТЕ ВЕЛИК И ПРОЗНАТ ЗА 24 ЧАСА!

    WhatsApp +1 (929) 245‑6161 Братството на Илюминатите ви предлага богатство, сила и слава. Можете да изпълните всичките си мечти, като станете член днес. Забележка: Илюминатите не приемат човешки жертви и не споделят човешка кръв, ако наистина се интересувате, свържете се с нас днес чрез: WhatsApp +1 (929) 245‑6161

    .... ПРЕДИМСТВА ЗА НОВИ ЧЛЕНОВЕ ПО СЛЕДНОТО * парична награда от $2000,000. * Новата кола е на цена от $400 000. * Дом-мечта, закупен в избрана от вас страна. * Месечно плащане от 350 000 $ към вашата банкова сметка всеки месец като член, ако наистина се интересувате, свържете се с нас днес по имейл: illuminatihome898@gmail.com ИЛИ whatsapp +1 (929) 245‑6161

    ОтговорИзтриване
  80. Здравейте господине/госпожо
    Предлагаме заеми от: 10 000 до 9 500 000 € с лихва от 2%.
    Знаете, че заемането на пари е забранено.
    Трябва да получите заем, обърнете внимание на областите, в които можем.
    да ти помогна:
    * Финансово
    * Фирмен заем
    * Ипотеки
    * Инвестиционни заеми
    * Кредити за автомобили
    * Консолидация на дълга
    * Кредитна линия
    * Втора ипотека
    * Обратно изкупуване на кредит
    * Лични заеми
    *Студентски заем
    Търсите проект и имате нужда от финансиране, имате нужда от пари, за да плащате сметките си, пари за инвестиране в бизнес.
    свържете се с нас чрез имейл [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    ОтговорИзтриване
  81. Търсите ли средства за изплащане на кредити и дългове или бизнес заеми?
    {jameskelvine28@gmail.com}. Тогава Джеймс Келвин Loan Firm е
    Отговорът. Предлагаме всички видове заеми, даваме заем с ан
    непогасена лихва. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас чрез
    Имейл: { jameskelvine28@gmail.com }

    ОтговорИзтриване
  82. Мислите ли за заем? Имате ли спешна нужда от заем, за да започнете собствен бизнес? Имате ли дългове? Това е вашият шанс да сбъднете желанието си, ние предоставяме лични заеми, търговски и бизнес заеми и всякакви заеми с 2% лихва, за повече информация се свържете с нас по имейл ( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

    ОтговорИзтриване

  83. Здравейте

    Получих имейла ви, бих искал да разберете, че ние не сме измамници, това е легитимна компания, преди да продължим по-

    нататък, бих искал да попълните формуляра за кандидатстване за заем, за да можем да ви изпратим условията на заема и

    договор за заем за този заем
    Здравейте.

    ИНФОРМАЦИЯ към кредитополучателя

    1) Име: ................................................ ....

    2) Държава: .............................................. .

    3) Адрес: ................................................ .

    4) Пол: .............................................. .....

    5) Семейно положение: .................................................

    6) Професия: .................................................

    7) Телефон: ................................................

    8) Кандидатствали ли сте преди .................................

    9) Месечен доход: .................................................

    10) Необходима сума на заема: ...................................

    11) Продължителност на заема: ..............................................

    12) Цел на заема: ................................................

    13) Религия: ................................................ .


    За връзка: ( frankdavidloanfirm3@gmail.com ) whatsapp; +380990168746


    Благодаря,
    Г-н Франк Дейвид



    Оферта за заем

    ОтговорИзтриване
  84. Здравейте,

    Имате ли нужда от спешен заем, за да решите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000,00 до 100 000 000,00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без проверка на кредита и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер.

    Ние също така издадохме заем във всяка валута  с 3%  лихвени проценти за всички заеми ....  Ако се интересувате, свържете се с нас чрез имейл адреса на компанията
    (Номер на Whatsapp: +7967460347)

    Този имейл: Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: zekoceanfinance1@gmail.com
    zekoceanfinance@gmail.com



    За разбирането,

    Г-н Ланлазар Маркъс

    zekoceanfinance@gmail.com
    zekoceanfinance1@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  85. Търсите ли заем? Ние предлагаме всички видове заеми като личен заем, ипотечен заем, заем за недвижими имоти, фирмен заем, инвестиционен заем, бизнес заем, търговски заем, заем за консолидиране на дълга и много други при 3% лихва. ние даваме заем от минималния диапазон от $5,000 долара до максималния диапазон от $150,000,000.00 долара, ако се интересувате, свържете се с нас по имейл:   SteveMiguelloanfirm@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  86. Здравейте господине/госпожо
    Предлагаме заеми от: 10 000 до 9 500 000 € с лихва от 2%.
    Знаете, че заемането на пари е забранено.
    Трябва да получите заем, обърнете внимание на областите, в които можем.
    Да ти помогне:
    * Финансово
    * Фирмен заем
    * Ипотеки
    * Инвестиционни заеми
    * Кредити за автомобили
    * Консолидация на дълга
    * Кредитна линия
    * Втора ипотека
    * Обратно изкупуване на кредит
    * Лични заеми
    *Студентски заем
    Търсите проект и имате нужда от финансиране, имате нужда от пари за плащане на сметките си, пари за инвестиране в бизнес.
    свържете се с нас по имейл
    [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    ОтговорИзтриване
  87. Здравейте, ако имате нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, бизнес, заем за закупуване на къща или кола, не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми пишете директно на WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага

    Ние сме компания за цялостно финансово обслужване и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

    Признавам факта, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем За хората, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора намират за толкова трудно да получат заем за дялов капитал от местните банки или други финансови институции поради висок лихвен процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/приход, нисък кредитен рейтинг или други причини

    Няма повече времена на чакане или стресиращи посещения в банка. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда

    Ние предлагаме 24-часови заеми от световна класа. За запитвания/Въпроси? - Изпратете имейл до | sunshinefinancialgroupinc@gmail.com | или ни пишете на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор незабавно.

    ОтговорИзтриване
  88. Здравейте господине/госпожо
    Предлагаме заеми от: 10 000 до 9 500 000 € с лихва от 2%.
    Знаете, че заемането на пари е забранено.
    Трябва да получите заем, обърнете внимание на областите, в които можем.
    Да ти помогне:
    * Финансово
    * Фирмен заем
    * Ипотеки
    * Инвестиционни заеми
    * Кредити за автомобили
    * Консолидация на дълга
    * Кредитна линия
    * Втора ипотека
    * Обратно изкупуване на кредит
    * Лични заеми
    *Студентски заем
    Търсите проект и имате нужда от финансиране, имате нужда от пари за плащане на сметките си, пари за инвестиране в бизнес.
    свържете се с нас по имейл [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    ОтговорИзтриване
  89. отдел за компенсации,
    Главно управление,
    Рим, Италия




    Внимание: Бенефициент,


    Получихме вашия имейл!

    Националното централно бюро на Интерпол, усъвършенствано от ООН, и Федералното бюро за разследване успешно изпълниха мандат за засилване на изчистването на всички чуждестранни дългове, притежавани към вас и други лица и организации, за които е установено, че не са получили средствата си.

    Съветваме ви да следвате нашите инструкции, за да можете да получите плащането си без никакви проблеми.

    Забележка: Ще получите плащането си чрез АТМ КАРТА, защото вашият фонд е автоматично пренасочен към АТМ КАРТА от Одобрената банка.

    Според броя на наличните кандидати, 85 бенефициенти са изплатени. Все още ни остават още за изплащане на компенсацията от 10 700 000,00 милиона долара.

    Открихме вашия имейл в компютъра на един от измамниците, който беше арестуван във Франция като една от техните жертви на операциите. с подкрепата на Федералното бюро за разследване на САЩ (ФБР) вече е на следите на тези престъпници.

    Моля, потвърдете отново следната информация по-долу за незабавна обработка на вашето плащане:


    ЗАПИШЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА ПО-ДОЛУ:
    1: Име =====================
    2: Телефон=================
    3: Домашен адрес =============
    4: Държава===================
    5: Професия ===================
    6: Възраст===================

    Правителството на Франция и Организацията на обединените нации ще се погрижат и ще наблюдават тази транзакция, докато получите средствата си. Имайте предвид, че никаква форма на забавяне няма да бъде приета.

    Тук е приложена КОМПЕНСАЦИЯТА на ООН, от която трябва да попълните и изпратите обратно, също така е приложено резюме на Организацията на обединените нации, което трябва да прочетете за

    повече разбиране за тази транзакция.


    Имайте предвид, че ще получавате компенсаторните си плащания чрез ATM CARD от френското правителство.


    Ще ви нахраня с допълнителни модалности веднага щом чуя от вас.




    Искрено Ваш,
    г-н Стоян Камбуров,
    Само Whatsapp (+393518615522) ..
    (Комитет на Обединените нации за борба с измамите)
    Комисия за компенсации на ООН,
    ИМЕЙЛ stoyankam114@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  90. Добре дошли в КЕШ ЗАЕМИ Марсън

    В момента предлагаме заеми само при 3% лихва,
    специална оферта се отваря за лица в черния списък и за тези с дългове
    преглед.

    За повече подробности относно нашата специална оферта от 3% за бизнес/личен
    заеми. Свържете се с нас чрез: E-mail: creditmidland@gmail.com
    https://midsetloanfirm.webs.com/
    WhatsApp: +48 732 104 284

    ОтговорИзтриване
  91. Aizdevuma piedāvājums


    Vai esat iepriekš ticis krāpts vai jums ir nepieciešama finansiāla palīdzība, lūdzu, sazinieties ar (frankdavidloanfirm3@gmail.com) whatsapp; +2347032909728
    kredītu saņemsi 3 stundu laikā



    Aizdevuma piedāvājums

    ОтговорИзтриване
  92. Добър ден съм Сюзън Матеучи, изпълнителен директор, заемният фонд беше невероятно полезен за нашата компания, като предостави кредитна линия за непрекъснатия ни растеж. Не знаем какво щяхме да правим без тази компания на фонда за заем. Те наистина ни спасиха, свържете се с тази компания, ако сте във финансово състояние, чрез credit-suisse147@hotmail.com

    ОтговорИзтриване
  93. Уважаеми кредитоискатели,

    Имате ли финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази кредитна компания е създадена като организация за правата на човека в световен мащаб с единствената цел да помага на бедните и финансово затруднените хора. Ако искате да кандидатствате за кредит, моля, свържете се с тях на посочените по-долу данни: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Име:
    Необходима сума на кредита:
    Продължителност на заема:
    Мобилен номер:

    Благодаря ви и Бог да благослови
    Ingrid

    ОтговорИзтриване
  94. Ние сме директни кредитори и 100% IPF (международно проектно финансиране). Ние даваме заеми за разширяване на бизнеса, инвестиции в недвижими имоти, строителство и лични заеми при много нисък лихвен процент... изпратете ни имейл днес.
    Вземете бърз и законен заем тук на: sirmacho1111@gmail.com
    https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Douglas

    ОтговорИзтриване
  95. Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант.

    Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми, обезпечени и необезпечени заеми и много други. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага.

    Заем от надеждна и компетентна компания е това, от което се нуждаете, за да постигнете целта си. Ние сме компания за цялостни финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да удовлетворите всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

    * Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
    * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
    * Бързо директно финансиране - Получете своя заем в рамките на 24 часа след одобрение.
    * Гъвкав лихвен процент от 3%.
    * Висок процент на одобрение
    * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмична, месечна или годишна за период от 1-30 години.
    * Лесно онлайн приложение.
    * Персонализирани насоки и опит.
    * Без скрити такси

    Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят

    За повече информация относно нашето предложение за заем, любезно ни изпратете вашето искане за заем чрез
    Имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Посредниците/Консултантите/Брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълна увереност, ние ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

    ОтговорИзтриване