сряда, 5 август 2015 г.

На старта в "А" Областна футболна група "Доростол" рита в Проф. Иширково

Днес от 10.30 в заседателната зала на Общински съвет Силистра в присъствието на всички футболни босове на отбори от област Силистра бе изтеглен жребият за първия кръг на футболния шампионат за 2015-2016 година в „А“ Областна аматьорска група в Силистра. Отборите по традиция са разделени в две групи: Източна с 12 отбора и Западна с 13 тима.
 На Запад шампионът от миналото първенство „Спортист“ Кайнарджа започва с домакинство срещу отбора на Тутракан, а на Изток се очертава първото голямо дерби между финалиста за миналата година и победител в тази група отбора на село Любен, който ще гостува на втория от миналия шампионат в групата и играл в малкия финал за 3-4 място отбор на Дулово.
В Западната група Фк-то на Белица се изправя като домакин в дерби срещу Калипетрово,  а дебютът в най-ниската футболна група на ФК „Доростол“ е като гост на отбора от село Проф. Иширково

Интересна ще е надпреварата и в двете групи, но в ЗАПАДНАТА са представени с отбори от 6 от всичките 7 общински центрове в област Силистра – Алфатар, Главиница, Кайнарджа, Ситово, Тутракан и Силистра. По традиция преди двубоите на мъжете се играят и срещите между юношите на двата отбора. 
По сайта Silistra.cc.

Няма коментари:

Публикуване на коментар