петък, 28 август 2015 г.

Рок група от Силистра ще подгрява НАЗАРЕТ на концерт в Русе

         http://www.akcent.bg/.
     Феновете на рок музиката и особено почитателите на Назарет ще могат след 7 септември да си вземат безплатно билети. Това съобщи днес на нарочна пресконференция в общината единият от мениджърите на зала Булстрад Арена Иван Драндийски. Концертът на легендарната група е част от Green Rock Fest, Още от 17 часа на 13 септември в новата мултифанкционална зала ще свирят групите Explicit - Русе, Blood Sugar - СилистраGumpowder - Русе, PhenomenOn- Букурещ, Анкдот- Русе. Това ще бъде седмото му издание, като първоначалният му замисъл е бил да се развива като младежки рок фестивал.
    Макар и безплатен концерт, който е подърък на Община Русе за гражданите и феновете на рокмузиката, желаещите да го посетят ще трябва да си вземат билети. Това ще може да стане от 7 септември до изчерпване на 5 100 билета, колкото е капацитетът на залата. Билетите представляват сигурност и застраховка, поясни кметът Пламен Стоилов, който припомни, че след концерта на Супер макс на стадион „Локомотив” в далечната вече 1979 година толкова популярна група като Назарет не е идвала в нашия град
      Билети ще се дават САМО ПО ДВА на касата на Доходното здание и на каната на Булстрад Арена, която ще бъде отворена на централния вход. За удобство на русенци ще работят от 17 до 20 часа.
    Места на билетите НЯМА да има. Онези, които отидат в началото от 17 часа, ще имат възможността да си избират откъде да гледат програмата на целия фестивал. Не купувайте билети, предупреди кметът Стоилов. Освен че те са безплатни, може и да са фалшиви, предупреди градоначалникът.
   Назарет идва в Русе благодарение на добрата презентация, представена пред мениджърите на групата, както и условията на самата зала, поясни Иван Драндийски. Те са изразили задоволство относно възможностите за отлично озвучаване и осветление, както и подобаващата за случая сцена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар