вторник, 17 март 2015 г.

Автокино представя и в Силистра пълнометражна анимация

       Всеки месец Автокино ще радва жителите и гостите на 24 града на една и съща дата. На 6 Април 2015 отваря врати първото Автокино във Варна. Всеки следващ ден от месеца ще отваря Автокино в 24 Областни града (Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово, Троян, Ловеч, Плевен, Враца, Видин, Монтана, София, Перник, Кюстендил, лагоевград, Смолян, Кърджали, Хасково, Казанлък, Сливен, Ямбол и Бургас). 
       Жителите и гостите на Градовете ще могат да се насладят на 3 прожекции от 20:00ч, 21:30ч и 23:00ч на първия български пълнометражен анимационен филм от 20 години насам “Българ Филмът”. Желаещите да присъстват е необходимо да направят предварителна резервация на www.avtokino.bg и разбира се – да имат автомобил. 
          Местата са ограничени до 40-50 автомобила. Всеки месец на една и съща дата ще се излъчват по 3 прожекции. Киновечерите ще представят различни актуални Български, Европейски и Американски филми. 


           Автокиното се състои се от голям външен филмов екран, операторска кабина, щанд за храни и напитки и паркинг за автомобили. В рамките на това затворено пространство, посетителите могат да гледат филми в уединение и комфорта на своите автомобили. Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио, и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар