понеделник, 2 март 2015 г.

Приемна на народния представител Алтимир Адамов в Силистра, СКЕ "Багаин" очаква ремонт на залата си

  На редовната си приемна народният представител от ПП ГЕРБ-Силистра Алтимир Адамов се срещна с граждани от областния град. Молба за подкрепа отправи Недялко Цветков,  учредител, президент и треньор в СКЕ "Багаин“ . Клубът е на 22 години и в момента членовете му са над 200. Сред тях има и деца, настанени в Дома за деца, лишени от родителска грижа „Димчо Дебелянов“ в Силистра. За най-изявеното дете, живеещо в Дома, носител на редица престижни награди и медали от първенства, Алтимир Адамов взе решение да учреди ежемесечна стипендия.  Залата на спортния клуб е в лошо състояние. 
          „Най-важната задача на спорта е възпитанието на младите хора“, каза Недялко Цветков и помоли депутата за подкрепа да бъде реализиран одобрен проект за модернизация на тренировъчната зала. Г-н Адамов пое ангажимент да отнесе искането на СКЕ „Багаин“ до Министерството на младежта и спорта, за да бъде ремонтирана залата, в която през годините са обучени над 3  500 състезатели, спечелили стотици медали. 
      Следващата приемна на народния представител е на 9 март (понеделник) от 10 до 12 часа с жителите на гр. Тутракан в общинския офис на ПП ГЕРБ на ул. „Сава Огнянов“ 4, за записване: 0888 807004. От 13 до 14 часа депутатът ще се срещне и с жителите на община Главиница в офиса на ПП ГЕРБ-Главиница, до читалището.

        Редовната си приемна ще проведе и председателят на Общински съвет-Силистра д-р Мария Димитрова в сряда, 4 март, от 10 до 12 часа в сградата на Общински съвет-Силистра на ул. „Симеон Велики“ 16. Тел. за записване: 086 821015. Редовен приемен ден има и кметът на община Силистра д-р Юлиян Найденов във вторник, 10 март, от 10 часа. Записвания – в община Силистра, при охраната на портала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар