вторник, 4 март 2014 г.

Силистренката Мона от Революция Z и нейната най-добра приятелка...майка й Невена


      LadyZone.bgМарт е известен като "женски" месец и поради тази причина му се приписват редица женски характеристики като силна емоционалност и непостоянство в настроенията. На 8 март пък по един или друг начин отбелязваме Международния Ден на жената/майката. Затова ние, от Ladyzone.bg заедно с нашите приятели от H&M решихме да посветим този месец на жената и по специално на женското приятелство. Поканихме няколко известни дами, които помолихме да разкажат за най-добрата си приятелка - каква е тя, какъв е стилът й и какво я прави наистина приятел... Опитахме се да разчупим (или затвърдим, ще разберем) някои клишета от типа на "мъжкото приятелство е по-здраво от женското"; "когато нямаш какво да си кажеш с някого, той отпада от листа с приятелите"... Могат ли жените, въпреки своята емоционалност, да създават трайни приятелства. Какви връзки издържат проверката на времето...Вярваме, че в края на месеца резултатът ще е: вдъхновяващи истории за приятелства, подаръци за приятелките и подаръци за читателите, които следят внимателно разказаните истории. 

Започваме с Мона от Революция Z

  
 Кратка история на вашето приятелство:
Коя е тя?
Малко се чудих коя приятелка да избера. За мое щастие имам няколко много близки момичета, които са много важни за мен и на които знамq че винаги мога да се доверя. Има обаче един човек, който най-добре ме разбира и това e най-добрата ми приятелка - моята майка. Тя се казва Невена. Годините няма да казвам, но човек е на толкова, на колкото се чувства, а в много моменти имам чувство че тя е по-млада дори от мен. Тя самата определя своята професия като майка и наистина е така ... дава цялото си време, за да отгледа мен и брат ми.
От кога се познавате?
Познаваме се откакто се помня, хаха :) Но може би през тийнейджърските ми години наистина се опознахме и станахме истински приятелки. Аз бях и продължавам да съм с доста тежък характер и мама е единствената, която винаги ме разбира. Няма ден, в който да не се чуя с нея по няколко пъти.
Какво ви сближи и ви направи наистина приятелки (не само познати)? 
Много си приличаме с мама. Тя се определя като "агент на ЦРУ", защото винаги усеща какво се случва с мен. Само по начина, по който й кажа "мамо", тя знае дали всичко е наред. Като бях по-малка това много ме дразнеше, защото просто нямаше шанс да я излъжа. Сега даже не пробвам да го правя, защото си имаме пълно доверие и знам, че тя ще ме разбере независимо какво се е случило.
Какво наистина обичаш в нея?
Има страхотно чувство за хумор. Много е различна и никога не се е страхувала да го покаже. Научила е и мен да бъда себе си и да не се страхувам да показвам това, което съм. Много е енергична. Винаги върши нещо... постоянно чисти и обича винаги всичко да е брилянтно чисто. Това е нещо, по-което се различаваме и най-често се караме. Аз обичам хаоса :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар