вторник, 11 март 2014 г.

Учредяват в Силистра "България без цензура", да се готви АБВ


        На 12 март, от 18 часа, в залата на Младежкия дом ще се състои учредително събрание на общинската структура на "България без цензура". Очаква се за председател на общинската структура в Силистра да бъде избрана една дама. Предполага се, че самото събрание ще продължи около час, след което ще има и пресконференция. На учредителното събрание ще присъстват Росен Петров - зам. председател на "България без цензура", и Вяра Божилова - зам. главен секретар.
         По предварителна информация до края на м. март в Силистра ще бъде учредена и структура на АБВ. Предполага се, че също дама ще е предпочетена да я представлява пред обществото и институциите в региона.
         На практика започна задължителното общуване между партиите, политиците и избирателите в навечерието на поредната предизборна кампания, чийто финал за избор на нов европейски парламент е на 25 май т.г. 
         Преди няколко дни Силистра бе в схемата за предпредизборна обиколка на ДПС начело с лидера на партията Л. Местан. Тук той заяви, че цел на партията  са над 20 000 гласа в 20-ти МИР - Силистра. На 17 май БСП чества 120 години на социалистическото движение в Силистренския край, на което се очаква да бъде председателят на партията и на ПЕС Сергей Станишев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар