сряда, 26 юли 2017 г.

Влади Въргала с левскари на благотворителен мач в Силистра


Рекламното флагче е дело на Агенци СТАКИ
На 29 юли 2017 г. от 18 ч., на стадион „Луй Айер“ ще се играе футболен мач между ветераните от ФК Доростол Силистра“ФК Трансмариска Тутракан“ и ПФК Левски 1914 София“. Срещата ще води актьорът Владислав Карамфилов, по известен като ВъргалаМачът е с благотворителна цел по идея на Петър Георгиев, и се провежда със съдействието на кмета на община Силистра д-р Юлиян Найденов. Срещата ще се играе при вход свободен, но ще бъде поставена дарителница за събиране на средства за МБАЛ Силистра (за закупуване на 8 монитора с компютърна конфигурация за ОАИЛ). Община Силистра кани всички фенове и приятели на футболната игра на 29 юли 2017 г., от 18 ч., на стадион „Луй Айер“!

Желаещите могат да направят дарение и с превод по банковата сметка на МБАЛ – гр. Силистра, вписвайки имената си и в полет за основания изпишат “Дарение за ОАИЛ”.

IBAN: BG72STSA93000021511454
BIC: STSABGSF
ДСК ЕАД гр. Силистра
Междувременно по информация от сайта Порталът на Силистра: Министерски съвет предостави днес допълнително 1,5 млн. лв. по бюджета на Министерството на здравеопазването за закупуването на апаратура и за изграждане на структура по кардиология,в т.ч. инвазивна кардиология в МБАЛ- Силистра. Осигуряването на средствата за технологично обновление на МБАЛ Силистра, бе едно от обещанията на Владислав Горанов, по време на предизборната кампания т.г, като водач на листата на ГЕРБ в Силистренско пред екипа на болничното заведение. Изграждането на структура по кардиолотия и прилагането на инвазивна кардиология е голяма крачка напред в лечението на сърдечните заболявания и шанс за живот на стотиците пациенти постъпващи в болничното заведение за година с тази диагноза

Няма коментари:

Публикуване на коментар