понеделник, 17 юли 2017 г.

Йордан Марков очаква покана за участие в концерт на Веселин Маринов


Йордан Марков е оприличаван на Веселин Маринов, самият той призна наскоро в предаване на пред Bulgaria ON AIR, че би се радвал да бъде като него. Прочети още на: http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2017-07-14/yordan-markov-noviyat-veselin-marinovvvИзпълнителят представи в "България сутрин" своята нова песен и промотира първия си албум "Живот на кръстопът", който съдържа 16 парчета, предложени на публиката в Силистра, Благоевград и в Тутракан в първите самостоятелни концерти на възпитаника на Националната музикална академия, чието продължение предстои наесен във Варна, Добрич и др. градове

"Радвам се да ме сравняват с известни хора като Веселин Маринов и Орлин Горанов. Аз съм си аз, харесвам тази музика и следвам от дете своя път. Нямам компания зад гърба си, която да ме лансира", каза още гостът на Константина Живова. Повод за гостуването е новия летен хит на певеца от Силистра - "Лято е" (www.youtube.com/watch?v=hVzz99tnDuQ), видео клипът на която е видян вече от близо 28 000 меломани.



Младият изпълнител се е срещал с известния певец, но той все още не му е предложил да направят съвместна песен. За разлика от идола на тийнеджърите от края на 20-и век Георги Христов, който вече е канил на свой концерт своя последовател Георги Дюлгеров, според Уикипедия носител на много награди, вкл. през 2005 г. на специалния приз за нов даровит композитор на конкурса "Бургас и морето".

Междувременно младият силистренец се появи с интервю на цяла страница и във в. Шоу, където отново се опита да бъде себе си, отговаряйки открито на въпросите на репортерката, с идеята да бъде интересен за читателите. Припомня също, че има късмет и благодарение на микрофона на естрадната прима Лили Иванова, подарен му на конкурс в родния й Кубрат.

И още една изява на Марков, този път навръх рождения ден на Апостола на Свободата - в град Левски, на една сцена с великата народна певица Янка Рупкина и с популярния Дует "Шик".

Няма коментари:

Публикуване на коментар