неделя, 18 февруари 2018 г.

Силистренските рокаджии канят на пролетен рок бал

0889571403  - Иван Неделчев
Назаем от профила на Иван Неделчев във Фейсбук: Приятели, след дълго размишляване в рок клуб "Силистарс" решихме да зарадваме почитателите на рок музиката с един здрав купон, по случай настъпването на пролетта. Четири банди, различни стилове, здрав звук и осветление. Имаше различни мнения къде да го реализираме и стигнахме до извода, че най-подходящото място като акустика, аспирация и уют е зала "Версай".

Пет часа рок на живо с много емоции и със специалното участие на нашите приятели от "Трансрок" от град Чирпан. Кувертът за 24 март от 25 лв. е изцяло за консумация на присъстващите, а не вход. Ще се продава от музикантите предварително и на място в деня на събитието. Заповядайте да се веселим заедно и да покажем, че в Силистра има място за рока!

На бала на Ротари клуб Силистра за Коледа една от бандите от Рок клуб "Силистарс" бе специален гост и взриви с енергията на изцяло българските рок балади и песни близо стоте представители на няколко поколения добруджанци, съчетали отношението си към предложената им благородна обществена кауза с доброто настроение. Вечерта бе доказателство, че в душите ни звучат вечни мелодии, които си струва да слушаме отново и отново. Защо не и на Първа пролет!


1 коментар: