събота, 10 февруари 2018 г.

ФК "Доростол" ще играе за 3-4 място за купа "Пирин" в Сандански

ФК "Доростол" (р. 2006 г.) бе на полуфинал за купа "Пирин" в Сандански заедно с отборите от финалната четворка: от Скопие - "Вардар", и от София - "Локомотив" и "Витоша" (това бе съперникът на силистренци в борбата за участие във финала на турнира "Пирин къп" - загуба 0:2). Така добруджанчетата ще играят утре за 3-4 място. Зад силистренци в класирането са отбори от Благоевград, София, Букурещ, Монтана, Перник и др.

Доростолци победиха след дузпи "Царско село" - София, за да  се наредят сред най-добрите, като за тях героят на мача е вратарят, спасил няколко 11-метрови наказателни удари. 

От няколко дни млади силистренски футболни надежди, родени през 2006 г., мерят сили в международен турнир в град Сандански ("Пирин къп) с участници от България (София, Силистра - ЦСКА, Локомотив, Витоша, Монтана, Македония - Скопие, Охрид) и Румъния (Стяуа - Букурещ) и др.

В първия си мач възпитаниците на Деян Дечев ФК надиграха "Пирин" Благоевград с 1:0 с гол на Мартин Иванов, а във втората среща направиха равен с отбора на ЦСКА, подкрепян от своя агитка, дошла от София. Победата и равният пращат силистренци на четвъртфинал, където се изправиха срещу ФК "Царско село". Мачовете в предварителните групи бяха на 8 и 9 февруари, а финалите са на днес и утре. (www.facebook.com/spscup/). В турнира се играе в две полувремена по 25 м. с пет м. почивка между тях на терен 50 х 70 м.

Няма коментари:

Публикуване на коментар