неделя, 11 март 2018 г.

Силистренка с нова книга - изследователски проект за 1 000 години назад

Силистренска с нова книга - изследователски проект за 1 000 години назад

ФсБ, Снежанка Генчева: "За мен е чест да представя на вашето внимание материализацията на един многогодишен труд –„Рицари и юнаци. Йоанитите”Работата по темата беше огромно предизвикателство предвид времевия обхват – повече от хиляда години, и територията, в която са оставили следи героите на това проучване – от Волжка България до Монреал и от Единбург до Йерусалим. Зад всяка написана дума стоят хиляди прочетени."

Българският фолклор е най-големият, най-неманипулираният и същевременно най-малко използваният извор за българската история – такава, каквато се е случила. Тази книга се основава на хиляди документи и други писмени свидетелства, на множество артефакти от миналото и настоящето, както и на 737 фолклорни текста, публикувани през последните три века. 

Кориците и съдържанието в PDF формат може да се видят тук - www.independent.academia.edu/SnezhankaGencheva, кратки цитати от нея – на този адрес: www.facebook.com/vlastistrast. За поръчки пишете на лични съобщения или използвайте контактната форма тук: www.sngencheva.wixsite.com/istoriaipesen.Плащането е с наложен платеж, а доставката – за сметка на получателя с услуга за печатни произведения. При поръчка на стойност 50 или повече лева пощенските разходи се поемат от изпращача. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар