понеделник, 23 октомври 2017 г.

Силистренските юноши надвиха "Лудогорец", ветераните предстои да играят с разградчани

Премина първият кръг от първенството по футбол, който се проведе в град Русе в една от юношеските възрасти. В първия мач от програмата отборът ан ФК "Доростол" с тр. Деян Дечев срещна Фк от Шумен: резултатът е 3-3 (голове на Илиян Върбанов -2, и на Виктор Иванов), при 5 пъти гредите пречат на добруджанчетата да победят.

е срещата с представителите на ПФК "Лудогорец" Разград - абсолютно категорична и впечатляваща с 5-1 е победата на силистренци: попадения на Златомир Ценков - 2, Кристиян Димитров, Виктор Иванов и Кристиян Митков. Следващият кръг е на 1 ноември в самото "гнездо на орлите - базата на лудогорци", където "Доростол" ще играе с отборите на "Дунав"Русе и "Светкавица" Търговище.

Преди това още една среща на ФК "Доростол4 и ПФК "Лудогорец", но този път при ветераните във втори кръг: на 25.10 от 14. часа на стадион "Мълния" в шуменското село Климент. В първия си мач силистренските доайени, повечето играли и професионален футбол в близкото минало победиха убедително отбор от добричкия край.

Няма коментари:

Публикуване на коментар