понеделник, 16 октомври 2017 г.

От Търговище в Силистра - уникалният спектакъл „Ана от другата страна“

Спектакълът ''АНА ОТ ДРУГАТА СТРАНА'' на Драматичен театър Търговище ще гостува в Силистра на  2 ноември от 18.30 ч.  в салона на Драматичен театър Силистра. Билети 5, 6, 8 лв. на каса 2 и тел. 08 77 77 34 18. Гостуването е повод Деня на будителите.
За какво става дума в интересния и уникален спектакъл! Ана е 17-годишно момиче, което търси отговор на важни въпроси: Коя съм аз? Какво искам? Какво да правя с живота си?..., защото "Не ми е ‘се таа, брат!" 
Как отговарят авторите: автор и режисьор е Надя Асенова, сценография и костюми - Тодор Райков,  консултант по сценичен бой и каскади - Камен Иванов, мултимедия - Кънчо Касабов, както и изпълнителите на предизвикателството: "За да проведем този диалог между поколенията, ние намерихме оригинални решения – сценичен бой, каскади, рисувахме по пластичен начин любовта и секса – първият и зрелият. Заложихме на атрактивна мултимедия и я наситихме с пластически и танцувални картини и с прекрасната музика на Дони".
Ролите се изпълняват от актьорите Анна Петрова, Добрина Гецова, Ивана Стоянова, Жаклин Георгиева, Mаргарита Маркова, Лъчезар Андреев, Атанас Махнев.  Спектакълът е подходящ както за тийнейджъри, така и за техните родители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар