сряда, 4 октомври 2017 г.

ОДК Силистра откри новата учебна година с тържество и театрална постановка

ЦПЛР – ОДК Силистра откри с тържество във фоа йето на ДТ Силистра новата учебна 2017-2018, както и с представяне на пиесата Рибарски свади от Театрално студио Артистик“ с р-л Христо Христов.  Поздравления от община Силистра и от Областна администрация Силистра.

Наградени ученици 2016-2017 учебна година: от международни конкурси - 22 ученици, от национални състезания и конкурси – 61, от национални турнири, състезания, вкл. по приложно колоездене, и конкурси - 95. На областно ниво: 24 участници; в общински състезания - 37, в спектакли - 184. Общо класирани: 384.

В базите си, вкл. в Младежки дом, покрит басейн и залата, известна като манежа, ОДК предлага занимания по интереси, по направления и възрастови групи в областите  „Науки и технологии“, „Спорт“ и „Изкуства“:  Екоклуб „Пеликан“, школи по занимателна и по приложна химия, „Умения за лидерство“ и „Български език - седмокласник“, по рисуване и апликиране, по иконопис, моделиране, живопис; моделиране, приложно и изобразително изкуства, компютърна графика, история на света в картинибаскетбол, футбол, лека атлетика, плуване и оздравителна гимнастика; приложна електроника, приложно колоездене, тенис на корт, математика, програмиране, шахмат; клубове Млад природозащитник“, „Приятели на книгата“ и „Човек, природа, здраве“. Танцово  изкуствоБалетна  школа „Аксел“. Театрално изкуство:  Театрално студио „Артистик“; 
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар