четвъртък, 5 юни 2014 г.

В Силистра два финални дни за областния футбол, Агенция С.Т.А.К.И. снима


         В два последователни дни – петък и събота (6 и 7 юни), завършват областните първенства по футбол, съобщи Георги Нарлев, председател на ОблС на БФС – Силистра. В петък от 16 часа за 3-4 м. играят юношите мл. възраст на селата Вокил – общ. Дулово, и Калипетрово – общ. Силистра. От 17,30 часа за разпределението на 3-4-о места при мъжете се срещат отборите на с. Кайнарджа и с. Яребица – общ. Дулово.
   В събота са финалите: от 16 ч. При юношите той е между отборите на „Добруджа“ – с. Искра (общ. Ситово) и „Релакс“ – с. Овен (общ. Дулово). От 17,30 часа за купата и златните медали на БФС за област Силистра играят „Раковски 2005“ – с. Калипетрово (общ. Силистра) и „Червена звезда“  гр. Дулово. Първите четири отбора при юношите получават пълна футболна екипировка.
Финалният мач при мъжете ще бъде съдийстван от Димитър Желязков – главен съдия, заедно със Св. Колев и Св. Стефанов (и тримата от Силистра). За участие в награждаването са поканени областният управител Насуф Насуф и кметовете на общини и населени места от област Силистра. 
            St. Peter

          В петък/06.06.2014/ и събота/07.06.2014/ от 16.00 Рекламна Агенция С.Т.А.К.И. за поредна година ще отрази футболните финали на област Силистра - ще публикуваме снимки с най-доброто от двата дни. Ще бъдат хванати в кадър всички най-интересни моменти от футболния празник - ще се отрази присъствието на всички приятели на футбола, дори и на такива, които се правят на "приятели" и съответно ще има коментари под снимките. Ако не искате да бъдете коментирани, по добре не идвайте - стойте си в къщи при мама и тате. Успех на отборите достигнали до финалните срещи и при мъжете и при юношите...


Няма коментари:

Публикуване на коментар