вторник, 17 юни 2014 г.

Съветническа награда за Христина Миленова по повод „Гран При“ в Румъния


         Специален поздравителен адрес заедно с парична премия отправи Групата съветници от БСП в Силистра към 15-годишната Христина Миленова от Силистра, която наскоро стана носител на „Гран При“ в музикален конкурс в съседна Румъния. Георги Кирилов от името на групата връчи наградата в присъствието на Димитър Генов – председател на ОбС-Силистра, на общинския съветник Светлана Великова и на областния и общински партиен лидер Вяра Емилова. Пожеланието: за нови успехи на певческия фронт.
Тийнейджърката се изявява в няколко стила: поп, соул, арендби и др., което й дава шанс за голяма изява, вкл. и в предстоящ дует с италианец, също призьор от румънския конкурс. Към силистренката има многобройни покани за участие и и в други конкурси в чужбина. Тя е възпитаничка на вокалната педагожка Бонка Скорчелиева.
Христина е поредната наша съгражданка, учудила света със своите певчески възможности. През последните години се радвахме на успехите на Ели Раданова, на Монислава Недева, на женската рок-банда на Иван Неделчев, на възпитаниците  на Румяна Вълчанова и на други дарования.

Няма коментари:

Публикуване на коментар