понеделник, 2 юни 2014 г.

Приключиха строителните дейности по изграждане на Логистичен център


Приключиха строителните дейности по изграждане на Логистичен център по проект „Преодоляване на различията – Интегрирана бизнес инфраструктура и услуги в района Силистра – Кълъраш“ (Title: "Bridging the gaps: Integrated cross-border business infrastructure and services in Silistra District -Calarasi County"), който СНЦ „АРГИ – Силистра“ реализира съвместно с партньорите: Окръжен Съвет и Агенция по заетостта, Кълъраш от румънска страна, както и Силистренската Търговско-промишлената палата. Проектните дейности са на стойност над 1 милион евро и са финансирани по програма Трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007-2013. Строителните дейности възлизат на  850 000 евро, а изпълнител е ДЗЗД „Саниреал”  , избран чрез електронна обществена поръчка. 
 Логистичният център се намира на улица „Москва“ №8. Съвместно с румънските партньори той ще предлага бизнес услуги за фирми и организации в Трансграничния регион Силистра – Кълъраш. Неговото откриване ще е на 19 юни, когато ще се проведе и първата българо – румънска трудова борса, организирана от съвместния българо-румънски екип.
 След приключването на проекта в края на месец юни 2014 г., неговият координатор  Диана Бебенова-Николова е поканена за Докторант в РУ „А. Кънчев“, за да продължи работата си по изграждане на комуникационни връзки между България и Румъния.

Диана Бебенова-Николова
Координатор
СНЦ „АРГИ – Силистра“


1 коментар:

  1. Поздравления. Желаем ви трайни и устойчиви успех във всички ваши начинания.

    ОтговорИзтриване