сряда, 11 юни 2014 г.

Млади интерактори от Силистра със серия от малки проекти

Отскоро във Фейсбук свой профил има „Интеракт клуб – Силистра, младежка организация за подрастващи между 14 и 18 г., която е в рамките на Ротари интирнешинъл, представена в нашия град от Ротари клуб, създаден през 2002 г.
Какво научаваме от профила на младите интерактори: „Здравейте, приятели на Интеракт Клуб Силистра! Радваме се да ви съобщим, че на 17 май 2014г. беше успешно осъществен поредният наш проект. Една от беседките в парка на град Силистра бе пребоядисана и освежена. Средствата за материалите бяха събрани чрез благотворителност. Очаквайте още успешни проекти на клуба ни“. И още: „Тази година по случай празника на детето - 1 юни, ние, от Интеракт Клуб Силистра, решихме да зарадваме децата на града ни. Заедно раздавахме лакомства и балони на малчуганите, които бяха в центъра, за да празнуват своя празник. Бяхме много щастливи да бъдем част от този важен ден за тях и да сме една от причините те да се усмихват. За нас бе удоволствие да направим щастливи малките дечица на гр. Силистра. 


Беседката след боядисването


Беседката преди боядисването


  

Следващият проект на Интеракт клуб – Силистра ще бъде в края на м.юни т.г. По предложение на своя спонсор в лицето на „Ротари клуб – Силистра“ по всяка вероятност интеарктори и ротарианци ще боядисат перилата на оградата покрай Дунавския парк, както и буквите на част от паметните плочи между дърветата в западната част. Стига община Силистра да даде своето разрешение, разбира се. С това ще бъде отбелязан Международният ден на река Дунав, който е на 29 юни. Профил на ИА-Силистра на адрес https://www.facebook.com/InteractClubSilistra?fref=ts във Фейсбук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар