вторник, 13 юни 2017 г.

Ротари клуб Силистра благодари на младите си приятели от Интеракт

На поредната среща на Ротари клуб Силистра, провеждана всеки понеделник, бе тържеството по изпращане на тазгодишните абитуриенти, членове на младежката организация – Интеракт клуб, създадена преди 2010 г.

Настоящият президент на клуба Николай Костов, който е най-младият сред предшествениците си в 15-годишната история на организацията, връчи специални поздравителни адреси и сувенири на четирима от тях – Боян Стоянов, Брайън Юрдал, Владислав Костов и Десислав Петров, а по подобен начин ще бъде отличена и Магдалена Трендафилова – предишен президент на Интеракт клуб.

Магдалена Трендафилова
 предишен президент на Интеракт клуб
През последните години момчетата и момичетата от 14 до 18 г. са в основата на някои от дейностите на ротарианците в Силистра, вкл. и чрез няколко свои проекта, насочени към връстници, но и с провокиране на конкретни дела – осигуряване на рисунки и на снимки за търгове за балове, и др. Повечето от членовете на младежкия клуб са активисти и в други общности - БЧК, фолклорни ансамбли, IT-сфери, фото клубове, спортни отбори и др. 

Чрез осъществения жест Ротари клуб Силистра благодари за всеотдайността на своите млади приятели, пожелавайки им успех в по-нататъшния им житейски път – на първо време във ВУЗ-ове в София и Варна, където имат възможност да станат участници в Ротаракт, както се нарича организация за младежи от 18 до 25 г., а след години – по възможност и като членове на ротарианската общност, към която досега са били съпричастни.

В началото на м. юли т.г. е поредната т.нар. ротация в Ротари Клуб Силистра, когато начело на клуба за следващите 12 месеца ще застане Павлин Иванов - настоящ секретар на клуба.

Н. Костов и Брайън Юрдал

Н. Костов и Боян Стоянов

Н. Костов и Десислав Петров

Н. Костов и Владислав Костов

Няма коментари:

Публикуване на коментар