понеделник, 12 юни 2017 г.

Радко от Троян №1 в ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ, Яна Сабанова - трета след филипинката Сара


www.btvnovinite.bg

Радко Петков е победителят в „Гласът на България” след оспорвана битка на финала тази вечер. Освен първото място той взема и 50 000 лв. награда. За победата момчето от Троян изпълни песента на Васил Найденов "Сбогом, моя любов". Сара Сюзет Намба от Филипините впечатли публика и жури с изпълнението си на "All By Myself".
Силите на края на "Гласът на България" премериха четирима певци: Яна Сабанова от София с треньора си Владимир Ампов – Графа, Радко Петков от Троян и наставника му Иван Лечев, Сара Сюзет Намба от Варна и Поли Генова, както и Кристина Кабадиева от София със своя ментор Камелия. Първият етап от надпреварата бяха дуетни изпълнения с някои от най-ярките музикални звезди на България. Състезанието откриха Яна Сабанова и Михаела Филева.
Втори на сцената излязоха Кристина Кабадиева и Илия Ангелов от „Диана експрес”. С много аплодисменти публиката посрещна изпълнението на Сара Сюзет Намба и Орлин Павлов. На четвърто място се представиха Радко Петков и Анелия. След дуетните изпълнения от надпреварата отпадна Кристина Кабадиева. След соловите изпълнения на тримата останали, от състезанието отпадна най-младият участник за всички сезони – 14-годишната Яна Сабанова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар