четвъртък, 22 юни 2017 г.

В Тутракан театрали самодейци играят на 28 юни, профиактьорите на Силистра на сцена и през м. юли.


Междувременно в профила си във ФсБ директорът на ДКТ Силистра публикува следното обръщение: До приятелите и почитателите на Драматично-куклен театър Силистра: Скъпи зрители, ако сте съгласни с този призив, моля да ни подкрепите и да ни покажете, че Силистра и вие имате нужда от нас – пазители на театралното изкуство в Силистра! Нашите актьори не са „мечки“ и няма да ги видите във... вид по екраните! Нашите актьори творят на сцената от душа и сърце в името на Негово Величество зрителя!

Актьори не се крият под абстрактни понятия като „мечка“ и „звезда“ – те имат достойнство и носят гордо имената си – това са Иван Самоковлиев, Мима Дапкова, Станислав Георгиев, Александър Павлов, Елена Кешишева, Денка Чапкънова, Петър Чапкънов, Петя Томова, Мирослав Петров, Стефан Станчев! Наши гости са Татяна Цветкова и Татяна Куртева!

За всички тях зад сцената и пултовете за осветление и озвучаване се грижи целият помощно- технически персонал! Заповядайте на драматичните ни спектакли за възрастни през месец юли и си купете билет след като свърши спектакълът– на цена, на която вие прецените! Очаквайте програмата ни за месец юли на 25 юни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар