сряда, 19 април 2017 г.

Активност на силистренските депутати в първите дни на новия парламент

Народният представител от 20-и МИР Силистра в 44–то Народно събрание  на Република България Алтимир Адамов организира в понеделник (24 април 2017 г.) от 9 до 13 ч. първата си приемна  за граждани  от Силистра в областния  офис на Политическа партия ГЕРБ на адрес ул. „Симеон Велики” 16, ет. 2  (до сградата на Общински съвет Силистра). гр. Силистра , ул. Симеон Велики №16, ет.2. Тел. 0884 800 446,  e-mail: silistra_pr@gerb.bg.

Адамов е първият от 4-мата народни представители в току-що започналия мандат на парламента, който ще се срещне с граждани, за да поиска да чуе техни лични и обществени проблеми. До този момент след произведените на 26 март т.г. извънредни парламентарни избори нито един от представителите и на другите партии - ДПС, БСП и "Обединени патриоти", не са имали пресконференция или обявена публична среща с обществеността на област Силистра.

Междувременно и народният представител от Коалиция БСП лява България Стоян Мирчев, също избраник от 20-и МИР Силистра прояви активност още в първия работен ден на новия парламент, за което научаваме от публикация в профила му в социалната мрежа ФсБВчера беше първия ми работен ден, като народен представител в 44-то НС. Смятам, че не трябва да се изпуска нито един шанс, в който гражданите да получат отговори на своите въпроси. Точно затова още вчера депозирах питането си към вицепремиера д-р Илко Семерджиев по повод шоковото увеличение на цените на газа, топлоснабдяването и питейната вода. Моят въпрос към служебния министър е има ли изготвен план и какви са мерките, които предприема правителството, за да компенсира намаляването на доходите на гражданите и особено на тези от нискодоходните социални групи. 

По свой начин изява в публичното пространство имаше и народният представител от Коалиция Обединени патриоти Александър Сабанов, който поздрави православните християни и всички добруджанци за Възкресение Христово и Великден с нарочен поздрав от първа страница на в. Силистра прес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар