сряда, 12 април 2017 г.

В годината на Левски - "Урок по родолюбие с Ботев" в чест на филм за Апостола

Основателят на „НЕзабравимата България“ (www.nezabravimatabg.comИскрен Красимиров, режисьор, предлага "УРОК ПО РОДОЛЮБИЕ С БОТЕВ“ (телефон за връзка: 0885368363). З него той казва: "В ролята на поета революционер, и с нашите филми за него, за Софроний Врачански, за Иван Вазов и други национални герои, аз самият съм посетил вече над 300 училища у нас и в чужбина. Реализирали сме проекти за филмови турнета заедно с Министерство на образованието с подкрепата на президента на Република България, със съдействието на регионални инспекторати на образованието. Предлагам Ви по случай Денят на св. св. Кирил и Методий, Деня на Ботев и загиналите за свободата на България - 2 юни, както и във връзка с местни патронни празници, раздаване на дипломи и други чествания, да организираме и заедно „Урок по родолюбие с Ботев“. 
Урокът протича по следния начин: Христо Ботев в пълна бойна униформа запознава децата с малко известни факти от живота и делото на великия поет и революционер, рецитира Ботеви стихове, прожектира части от филмите за Христо Ботев и Иван Вазов. Финалът е винаги с песен и обща снимка с ученици и учители, развявайки българския трибагреник. Цената на един урок е 250 лева, като за целите на осчетоводяването предоставяме фактура. 
Събраните средства от тази инициатива ще ползваме за направата на новия ни филмов проект – лента за Васил Левски. Можете да се включите и в кампанията „АЗ СЪМ ЛЪВЧЕ“, като закупите сувенири с лика на Васил Левски. Всяко левче от всеки закупен от Вас сувенир влиза в сметката за филма. Повече за кампанията тук: https://bgsnimki.net/az-sam-lavche.bg.html Оставаме с надежда и вяра във Вашата висока национална отговорност и родолюбие в годината, когато отбелязваме 180 години от рождението на най-великия Българин – ВАСИЛ ЛЕВСКИ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар