четвъртък, 20 април 2017 г.

Благотворителност в действие в полза на абитуриент от Силистра

Назаем от ФсБ профила на Yordan Veliръководител на Неформална младежка група "СЕРАФИМ", организатор на благотворителния концерт, проведен навръх Светла сряда (19.04.2017 г.) в залата на община Силистра. На него бе събрана сумата от 650 лв, които отиват за абитуриент от местна гимназия, за да се подготви за тържеството и финала на средното си образователно ниво.

По повод успеха на концерта той изказва благодарност към своите партньори и като цяло към приятелите си от групата - Маргарита Иванова и Серпил Хайредин за организацията, както и на педагогическия ръководител Даниела Йорданова, също към Атанаска Атанасова и Цветана Игнатова, съответно представители на отдел "Образование и младежки дейности и директор на дирекция в община Силистра, които  са част от подготовката на тържеството на съпричастността. 

Разбира се, искрени благодарности са поднесени и към участниците: ЦМИ "МЕГАТОН" с р-л Миглена ИлиеваТеатрална студия "АРТИСТИК"  с р-л Христо Христов и Балетна школа "АКСЕЛ" с ръководител Адриана Мумджиева (и двата състава са къмпри ОДК Силистра); Вокална група "БЯЛО, ЗЕЛЕНО, ЧЕРВЕНО" към ООС "МЛАДОСТ" с р-л Румяна Вълчанова; ансамбъл  към НЧ "ДРЪСТЪР" Силистра с р-л Димитър Джамбазов! 

Медийни партньори: Йордан Георгиев (блог VERSINAJ) и Христина Димитрова - БНР, Радио Шумен! НФМГ "СЕРАФИМ" поставя като приоритетна цел да участва и организира благотворителни инициативи и за вбъдеще!


Няма коментари:

Публикуване на коментар