вторник, 23 февруари 2016 г.

Силистренският театър във вихъра на "ценови супер петък"

Силистренският драматично-куклен театър-Силистра продължава и през февруари най-новите си инициативи -  „Супер петък” и "Супер събота", съобщават от ръководството на културната институция.

Оттам припомниха, че начинанието предвижда всеки последен петък от текущия месец да бъде обявяван от ръководството на Драматично-кукления театър за „СУПЕР ПЕТЪК”. В този ден всички жители и гости на Силистра ще могат да си закупят билети за предстоящи представления за следващия месец с 50% намаление. През февруари последния петък за месеца е на 26-ти.
Следващият ден - 27 февруари, е обявен за "Супер събота", когато всички малки и големи зрители ще могат да гледат насроченото за същия ден детско представление от 11.00 часа с 50-процентно намаление.


Нова ценова политика за всички детски представления влиза в сила от 1 март, съобщиха още от управата на силистренския театър. Според намеренията, новата ценова политика ще е само за насрочените в Силистра в сградата на театъра детски представления и всеки един зрител ще влиза срещу индивидуален билет от 3 лева. Досега дете с придружител гледаха детско представление срещу билет от 4 лева, две деца без придружител - с билет от 6 лева, а две деца с придружител - с билет от 8 лева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар