петък, 26 февруари 2016 г.

Лайънс клуб Силистра: конкурс за лого "Усмивки на приятелството" и благотворителност с мартенички

Лайънс клуб Силистра

ОБЯВЯВА
КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА ЛОГО



 „УСМИВКИ НА   ПРИЯТЕЛСТВОТО”

Във връзка с предстоящата 100-годишнина на Лайънс-движението и съхранението на ценностите на добротворството  
Лайън'с клуб Силистра обявява конкурс за лого на своите инициативи под надслов "Усмивки на приятелството".
В конкурса могат да участват ученици от ІV до XІІ клас. Проектът: трябва да е авторски – да не повтаря съществуващи знаци, символи и лога; за лого трябва да е създаден специално за целите на настоящия конкурс и да не е участвал в други конкурси; трябва да е създаден от участника, който кандидатства с него. След класирането, награждаването и избора на лого авторските права се предоставят на Лайънс клуб Силистра. Логото следва да бъде разработено и предоставено във формат JPEG и по избор: EPS, AL, CDR, PDF, PSD.
Награден фонд от 160 лева:      първо място – 80 лева, второ място – 50 лева, трето място – 30 лева. Срок за представяне на разработката на елекронен и хартиен носител: 30 април 2016 г. в Община Силистра, стая 110, тел.: 086/816 264 – при г-н Николай Николов – вицепрезидент на Лайънс клуб Силистра.
В навечерието на Баба Марта клубът обяви поредната си благотворителна инициатива в полза на талантливи деца и младежи. 
А именно: изработка и и продажба на мартенички с благотворителна цел. В реализацията й се включиха  обитателите и служителите от Центъра за настаняване от семеен тип на лица с психични разстройства в с. Айдемир, които изработиха мартенички.
На 1 март 2016 г. от 11.00 часа под липата на площад „Свобода” в Силистра Клубът ще предложи за закупуване на мартенички на всички силистренци. Събраните средства от мартеничките са за фонд „Наградите на Лайънс клуб Силистра за 2016 г.”, обявени за талантливи деца и младежи.
Наскоро бяха обявени критериите за 4 награди от по 500 лева за даровити средношколци, с творчески принос,  в четири области: хуманитарни специалности: литература, история, езиково обучение, биология, химия; творчески наклонности – изобразително изкуство, актьорски и певчески умения, журналистика;  математика и физика; спорт.
От клуба заявяват: "Каним силистренци да дарят лично изработени мартенички, с които да се включат в благотворителната инициатива за подкрепа талантите на Силистра! На всички наши съграждани честитим Баба Марта с пожелания да са живи и здрави, усмихнати и вдъхновени! На децата – здраве и щастливо детство!"



ИНЖ. ЛЮБОМИР КОВАЧЕВ
ПРЕЗИДЕНТ 205-2016 г., Тел.: 0888 452 610


Няма коментари:

Публикуване на коментар