петък, 15 януари 2016 г.

Българският "Джулай" си смени адреса от Камен бряг в Тутракан


Назаем от Калина Грънчарова - в. Тутракански глас:

 "Джулай Морнинг в Тутракан! Тази година с Джон Лоутън, Б.Т.Р., Цонко Цонев Кметъла, Христо Мутафчиев и десетки млади рок групи! Това е новината от пресконференцията, която дават в момента рокаджиите от снимките!

И продължение от Цонко Цонев Кметъла - Фейсбук:

Тази година ще посрещнем July Morning в Тутракан заедно с БТР, John Lawton и гост певците Цонко Цонев и Димитър Стефанов.Традициите не са това, което са. 

И още от профила на Община Тутракан във Фейсбук:

За четвърта поредна година, кметът на Тутракан събира съмишленици на свободния дух. Днес в залата на общински съвет - Тутракан, Наско и Славчо от Б.Т.Р., Цонко Цонев и д-р Димитър Стефанов задоволиха любопитството на журналистите за предстоящия Джулай. В тазгодишното издание на джулайското утро в Тутракан, освен изброените по-горе звезди на рока, ще вземат участие Джон Уолтън и Христо Мутафчиев. „По наша традиция тутраканската сцена е място за изява и на млади рок банди“, каза д-р Стефанов.
И отново от Калина Грънчарова: След края на пресконференцията отидохме на дунавския бряг, там, където посрещаме и ще посрещнем тази година Джулай Морнинг! Да, символите на Джулая вече ще са в Тутракан! Празникът ще започне от вечерта - ще изпратим най-красивия залез над Дунав и ще посрещнем утрото...

Няма коментари:

Публикуване на коментар