петък, 15 януари 2016 г.

Честит да бъде всеки рожден ден

Честит рожден ден!  Здраве, щастие, късмет! 

Само да посмееш да си въобразиш, че си стар, убивам те! 

Все по-млад и все по-хубав, дано и по-умен! 

Честито! Здраве и ентусиазъм! Здрав да си, приятелю! И все така готин! 

Бъди здрав, успявай във всичко ценно за теб, мечтай и изживявай мечтите си! 

Данчо, честит рожден ден! Желая ти много здрави и много любов да получаваш от всички близки и приятели! 

Ако имаш 1 000 мечти, нека първа се сбъдне тази, която ще ти донесе здраве, обич и сполука! Честит рожден ден, приятелю! 

Желая ти бъдещето да продължава да доказва, че можеш да оцеляваш, въпреки всичко, че можеш да се реализираш, въпреки трудностите, че си от поколението орисано да побеждава! 

Честит Рожден Ден, Данчо! Ти си емблема за Силистра! Бъди здрав и продължавай в същия дух!
Желая любовчица! Днес моята наздравица за теб е с „царска водка“!

Пожелавам ти да устояваш на бурите! Човек и добре да живее...помъдрява...! Бъди здрав, енергичен, готин, модерен, нужен, обезпечен... ! А днес - бъди рожденик! 

Приятно пътуване на екскурзия ,,Любов“ с кораба „Младост“ през океана ,,Живот“!

С Днём рождения, Йордан! Здоровья, благополучия, 
ярких впечатлений и вдохновения!

Пожелавам ти много здраве, щастие, лични и 


професионални успехи, и голям купон с водка, 


защото купон без водка е като "Титаник" без лодка!


Интелигентно усмихнат и оптимист! Здраве, щастие, свежи идеи и младежки дух! Данчо, пожелавам ти още много истории за разказване, много емоции за преживяване и много години за живеене. Бъди здрав!

Бъди здрав. Другото е дим. Бъди все така успешен 

и добър. Ти си пич! Вдъхновена година от мен.
wink emoticonПриятно е, когато на своя рожден ден, всеки човек може да напише стотици пъти "Благодаря за поздравленията!" 
и да ги сподели с приятели и непознати!

Какво (не) знаете за Козирога – зодията, която винаги постига това, което иска
Козирогът е десетият зодиакален знак. Негов елемент е земята. Подвластен е на Сатурн. Това може би обяснява неговата амбиция, аналитичност и способност да се посвети изцяло на дадена цел, докато не я постигне. Което, рано или късно, прави.
1. Козирозите са максималисти
Когато трябва да направят нещо, те искат да го направят по възможно най-добрия начин. Без значение колко усилия ще им коства това. Mразят да оставят нещата наполовина. И никога не го правят.
2. Koзирозите са търпеливи
Те знаят, че хубавите неща обикновено стават бавно. Затова са склонни да изчакат, колкото време е нужно. Вярват, че накрая нещата винаги се подреждат. Стига да си готов, когато настъпи моментът.
3. Козирозите са аналитични
Те мразят, когато трябва да действат прибързано. Обичат да анализират. Да разгледат ситуацията от всички ъгли. Да премислят всички възможни варианти. И какъв ще е изходът от тях. И чак тогава да вземат решение.
4. Козирозите са практични
Те първо се допитват до разума. После дават думата и на чувствата. Опитват се да стъпват здраво по земята и да не летят в облаците. Освен когато не са си взели парапланер.
5. Козирозите са организирани
Те умеят да планират задачите си и да си поставят приоритети. Обичат да оползотворяват максимално дните си. А понякога и нощите си. Винаги са заети с нещо. И знаят точно защо. Това им носи усещане за енергия и живот.
6. Козирозите са дисциплинирани
Когато си поставят дадена цел, те й се посвещават. Правят, каквото е необходимо. Не се оплакват. Не си търсят извинения. Не „клинчат”. Не се опитват да минат между капките. Предизвикателствата само ги мотивират. И ги карат да бъдат още по-дисциплинирани. Защото знаят, че с постоянство и хъс се постига всичко.
7. Козирозите са самостоятелни
Те не обичат друг да им се меси в нещата. Не обичат съвети, които не са поискали. Искат сами да решават кое е най-добро за тях. Защото знаят, че никой не може да види света през твоите очи.
8. Козирозите са иноватори
Те са генератори на идеи. Винаги успяват да са гребена на вълната. Виждането им е оригинално. Създадени са да развиват проекти и да откриват пазарни ниши. Създадени са да създават нещо ново.
9. Козирозите обичат да доминират
Това е, защото знаят, че обикновено са по-подготвени от останалите. Че имат по-ясна визия. А често – и повече умения. Затова, не им се сърдете, а им се доверете.
10. Козирозите са родени лидери
Те лесно увличат хората. Лесно успяват да запалят ентусиазма им. Когато са начело на екип, неусетно превръщат преследването на общата цел във верую за всеки един. Създават усещане за общност, за принадлежност. За близост.
11. Козирозите са студени отвън, но топли отвътре
Те не са свикнали да дават израз на чувствата си. На пръв поглед са по-скоро прагматични, отколкото романтични. Но това е само на повърхността. Всъщност, Козирозите са горещи и страстни натури, които са готови да пламнат за миг... с подходящия човек и в подходящата ситуация...
12. Козирозите се раздават
Макар трудно да създават приятелства, те са готови на всичко за своите приятели! Биха споделили с тях всичко, което имат. Биха преживели с тях тяхната болка. Биха водили техните битки. Просто... Козирозите знаят какво значи истински приятел.
13. Козирозите са злопаметни
Ако веднъж предадете доверието им, не разчитайте отново да ви повярват. Ще влезете в „черния им списък” завинаги. И колкото и да се опитвате да спечелите отново близостта им, няма да успеете. Козирозите вярват, че доверието е като огледалото – веднъж счупи ли се, връщане назад няма.
14. Козирозите мразят лицемерието
Те биха направили всичко, за да успеят, но не и да „играят игрички”. Вярват, че човек трябва да казва това, което мисли, защото така за всички би било по-лесно. Но истината е, че именно заради това често никак не им е лесно. Хората рядко са готови да чуят истината, дори когато твърдят, че го искат. Въпреки това Козирозите не биха я скрили. Просто са такива.
15. Козирозите имат нужда да остават насаме със себе си
Това им помага да успокоят будния си ум. Да подредят мислите си. Да презаредят батериите си. Затова, не им се сърдете. В такива моменти не бягат от вас. Бягат към себе си.
С годините Козирозите само стават:
- по-привлекателни
- по-сексапилни
- по-мъдри
- по-силни
- по-опитни
- повече ... СЕБЕ СИ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар