четвъртък, 30 април 2015 г.

Срещу 1 май - магична нощ?

Нощта на 30 април срещу 1 май се счита за мистична. Самото название е в чест на монахиня, която е направила много чудеса. Счита се, че през тази нощ може да се предсказва бъдещето и да се призовават на помощ висшите сили и да се влиза в контакт с мъртвите. Сега този празник носи развлекателен характер. В тази нощ се палят огньове, по този начин се гонят злите духове, правят се карнавали.
Съществува поверие, че жените, родени в нощта на 30 април и 1 май, не приличат на останалите. Те са природно родени магьосници и имат необичайни таланти, но не всички осъзнават своите сили и способности. Повечето от тях обичат повече животните отколкото хората, имат особен характер и това се забелязва още от рана възраст.
В тази нощ можете да се избавите от проблеми и да привлечете радост, щастие и успех. За да направите този ритуал, през нощта запалете свещ и на един лист напишете кое ви тревожи и мъчи и от какво искате да се избавите. След като го напишете, сгънете листа във формата на фуния и го изгорете на огъня от свещта и говорете: "Гори, пламък, изгори всички мои проблеми". Оставете свещта да догори докрай.
За да привлечете хубави събития във вашият живот вечерта пред входната си врата посипете малко пясък. Счита се , че в този случай никаква нечиста сила не може да влезе във вашият дом и в дома ви ще цари радост и щастие. През тази нощ хората сънуват и пророчески сънища, които могат да покажат бъдещето или да помогнат да намерите решение на труден проблем.
http://bradva.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар