понеделник, 26 октомври 2015 г.

Областният управител поздрави каратисти от Силистра и Дулово, медалисти от национална купа

26/10/2015

         Тържество за поднасяне на поздравления на каратисти от Дулово и Силистра (КК „Шото – Витяз“), медалисти от национална купа „България OPEN“ се проведе в Областна администрация Силистра по покана на областния управител Стоян Бонев.
          В присъствието на ръководителя на клуба Валери Великов, както и на родители на състезателите, на 9 отлични състезатели бяха поднесени поздравителни адреси от представителя на държавната власт за област Силистра.
         Поздрав бе предвиден и за треньора Теодор Тодоров, който има главна заслуга за постигнатите резултати – общо над 60 медала за последната спортно-състезателна година, половината от които са на групата от Дулово. С пожелание за повече успехи и в идните състезания в името на развитието на спорта в областния град и в град Дулово, където тепърва предстои разширяване на клубната дейност.
          Над 60 са членовете на КК „Шото  Витяз“, от които близо 40 са състезатели в различни възрастови групи. Клубът развива няколко вида спортове, но най-вече карате, а занапред все повече и джу-джуцу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар