понеделник, 12 октомври 2015 г.

Рейд на ГЕРБ в Главиница в област Силистра за "Местни избори 2015"


    11 октомври. Тутракан, Главиница, Дулово, Кайнарджа, Алфатар, Силистра...Рейд в Крайдунавска Добруджа за "Местни избори 2015" на екипа на Цветан Цветанов - председател на Националния предизборен щаб и заместник-председател на ГЕРБ на партията Цветан Цветанов. 
   На предизборна среща в Тутракан той заяви: "ГЕРБ е успешна партия, когато има успешни хора по места – кметове, екипи, съветници. Затова д-р Димитър Стефанов трябва да бъде избран за кмет на Тутракан още на първи тур, той няма време за губене и трябва да продължи да работи за общината още от 26-ти октомври. Само за 1 мандат той привлече над 36 млн. лева в общината. Убеден съм, че д-р Димитър Стефанов е човекът, който може да превърне Тутракан в „Дунавска перла““. Цветанов благодари на народния представител от ГЕРБ-Силистра Алтимир Адамов и на областния координатор Тодор Тодоров, че са изградили силен екип, който работи за цялата област. Д-р Димитър Стефанов обясни, че всички проекти, които е подготвил с екипа си, са за над 70 милиона лева в новия програмен период. 

  В Главиница също имаше предизборна среща. Цветанов:      "Знам, че на някои места резултатите идват бавно, но съм убеден, че днес вече е време да имаме кмет от ГЕРБ в Главиница. Затова изберете д-р Себахтин Халид. С Парламентарната група на ГЕРБ и лично с премиера Бойко Борисов заставаме твърдо зад него и ще помагаме с всички сили за по-добрия живот на хората в Главиница. ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони, защото само ние издигаме кандидати за кметове навсякъде в цялата страна. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Главиница д-р Себахтин Халид посочи, че цялата структура на ГЕРБ е мобилизирана: „Уверен съм, че Главиница ще има кмет от ГЕРБ, благодарение на общите ни усилия“, каза той. В общината ГЕРБ издига кметове в 17 населени места в общината". Един от тях -  Марин Рачев, вече е кмет на село Осен, защото е единствен кандидат в това село. 
      Цветанов в Дулово: 
  "Боли ме за това, което сте преживели през последните 25 години. Затова в ГЕРБ поемаме отговорността и правим реални политики за хората. Д-р Юксел Ахмед е най-добрият избор за Дулово, защото през първия си мандат вече доказа, че може да постига видими резултати, заедно със своя силен екип. Примерите за това са много - спасената болница в Дулово, преасфалтираните улици, обновените училища и детски градини и извеждането на община Дулово от трудното положение, в което я оставиха тези преди нас". Кандидатът за кмет д-р Ахмед: "Най-трудната задача бе да се извади община Дулово от клиничната смърт, в която бе заварена през 2011 г.  и това се превърна и в най-голямата ми гордост. През мандата му задълженията на община Дулово са стопени от 5 млн. на 1 млн. лева. Успяхме да обновим училища и детски градини, музея, спасихме болницата, извършихме рехабилитация на паркове, градинки и улици"
     Цветанов в Алфатар: 
   "Алфатар е отговорност за нас, с която ГЕРБ ще се натовари, защото искаме да живеете по-добре. Затова изберете Янка Господинова за кмет на общината.  Кметовете от ГЕРБ са натрупали опит и в цялата страна показват отчети с видими резултати. Най-близките примери до Вас са Тутракан и Дулово, където двама успешни кметове от ГЕРБ промениха общините си. Общините трябва да имат работещ кмет, който да кандидатства по европейски проекти, а не да се търсят дарители за всеки проблем. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Алфатар Янка Господинова представи пред жителите на Алфатар приоритетите си за развитие на общината: "Ще работя много, но преди всичко ще работя с и за хората."
    Цветанов в Кайнарджа: 
   "Убеден съм, че Любен Сивев за пореден път ще бъде избран за кмет на Кайнарджа още на първи тур". Той обясни, че по време на управлението на ГЕРБ училището в село Голеш, започнато преди 1989 г. Сигурен съм, че отново ще можем да се похвалим, че пак сме били БСП с 80:20%". Любен Сивев: "Уверен съм, че тук ще реализираме най-добрият резултат на ГЕРБ в страната, благодарение на доверието, което ще ни гласуват жителите на Кайнарджа".
      Цветанов на предизборнасреща в ДТ Силистра: 

    "Победата на ГЕРБ в Силистра е победа за бъдещето на региона и за бъдещето на България. Искаме да направим всички общини достъпни за бизнеса, за инвестиции и за нови работни места. Но най-вече искаме населените места да се превърнат в приятно място за живеене и да се върнат тук младите, които са напуснали родния си край". Кандидатът на ГЕРБ за втори мандат кмет на Силистра д-р Юлиян Найденов заяви, че по време на неговото управление Силистра се е превърнала в най-големият строителен обект в България. „Преди два дни беше открит газопроводът Добрич – Силистра, който има огромно значение за всички нас и за потенциалните инвеститори в Силистра. Открихме стотици работни места. Силистра все още не е градът-мечта, но поставихме чудесно начало и имам амбицията да го постигнем заедно“, подчерта д-р Найденов. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар