събота, 10 октомври 2015 г.

Рейд на ГЕРБ в област Силистра за "Местни избори 2015"


11 октомври 2015 г. В 10:00 часа Цветан  ще се срещне с членове и симпатизанти от Тутракан в залата на Общинския съвет в град Тутракан. С него ще бъде Димитър Стефанов - кандидат за кмет на Тутракан.
Цветанов
В 11:30 часа Цветан Цветанов ще разговаря с жителите на град Главиница, в централната градска част. Ще присъства Себахтин Халид - кандидат за кмет на Главиница.
В 12:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Дулово Юксел Ахмед ще се разходят по централната градска част на Дулово. Те ще се срещнат с жителите на Дулово в ОНЧ "Н. Й. Вапцаров".
В 14:50 часа Цветанов ще бъде в Алфатар, за да разговаря с членове и симпатизанти в централната част на град Алфатар. Той ще бъде придружаван от Янка Господинова - кандидат за кмет на Алфатар.
В 16:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Кайнарджа на централния градски площад. С него ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кайнарджа Любен Сивев.
В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за областСилистра. На площад "Свобода" в Силистра председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Силистра кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Силистра Юлиян Найденов, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар