сряда, 14 октомври 2015 г.

За половин година - втора премиера на филм за Сивия - ловеца на крадци, на дневен ред е "Сивият. Възмездие"

През м. ноември в Силистра предстоят три премиери на най-новия филм, сниман в града от местен екип на Nightmare studio с продуцент, сценарист и режисьор Адриан Ал Жазар. Филмът се казва „Сивият. Възмездие“ и е продължение на кинолентата „Сивият – ловецът на крадци“ , който излезе на екран през м. юни т.г. Зрителите ще станат свидетели на много обрати и на възраждане на нови герои като Сребърния Куршум, Безсмъртния Джо, Лудия Джак и др. 
 Сюжетът ще насочи вниманието към разкриването на „личността“ на Сивият: кой е той в действителност и защо помага на хората в „града на крадците“? Интересен е също сблъсъкът му с един почти безсмъртен враг, забравен в миналото, но решил да се завърне, за да си разчисти сметките с „ловеца на крадци“. В главните роли очаквайте: Христо Христов, Александър Методиев, Николай Калчев, Джихан Акиф, Игор Лагунов и др. Премиерите са на 9, 16 и 23 ноември в кино "Силистра". Началото и на трите прожекции е в 20,30 ч.
          Жазар: "Филмът беше труден за реализиране и дори надмина моите възможности в един определен период от подготовката му. Наложи се да се правият по-мащабни сцени и това ме затрудни много, но се справихме. Филмът е по динамичен от първата част и по – разнообразен, има повече действие и изградени характери. Обработката също не беше лесна заради многото ефекти, които трябваше да се добавят. Надявам се публиката да е доволна от проекта, защото не беше лесен за реализиране, но мисля, че крайният резултат си заслужаваше усилието.“

Няма коментари:

Публикуване на коментар