вторник, 21 март 2017 г.

Партийни прояви на финалната права преди изборния ден в Силистра


Започнаха финалните прояви на партиите в седмицата, завършваща с избора на 240 народни представители (4 от тях от Крайдунавска Добруджа) в 44-ото НС на Република България. От предизборния щаб на ГЕРБ съобщават: "Попитайте Владислав Горанов  - водач на листата в 20-и МИР Силистра", в онлайн чат  на 23 март от 17 и 18 ч. чрез www.facebook.com/events/1221935494586949/?active_tab=discussion. 

В навечерието на чата той дари 10 хил. лева за МБАЛ  АД Силистра. На 23 март партията закрива предизборната кампания в крайдунавския град. Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Томислав Дончев бяха най-високопоставените в партийната йерархия личности, намерили пътя до града, известен в миналото като "малката Хавана", центриран в "най-северния север".

Ден преди това кампанията закрива Коалиция от партии "Обединени патриоти" - на площад "свобода" с концерт на Ансамбъл "Ритъм и на специалните гости - Трио "Тримата тенори". 

Последно Коалиция "БСП за България" закрива на 24 март от 17,30 ч. официално предизборната надпревара с концерт на Ансамбъл "Добруджа", както и с участието на Смесен хор "Седянка" и на други състави. Сред най-атрактивните изяви бе гостуването на Стоян Мирчев - водач на листатата, на митрополит Амвросий, на когото подари специална книга за славянството.

На практика Коалиция "АБВ - Движение 21" с участието на екс евродепутата и екс вицепремиер Ивайло Калфин прави равносметка на кампанията - на 21 март от 17,30 ч. в салона на община Силистра. Концертната част е от местни състави, вкл. Вокална група "Интер", Център за музика и изкуства "Мегатон" и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар