понеделник, 13 март 2017 г.

Ротари клуб Силистра провежда 11-ия си пролетен бал с обществена кауза

На 17 март от 19 ч. срещу куверт от 60 лева в ресторанта на комплекс "Дръстър" в Силистра Ротари клуб Силистра провежда 11-ия си пролетен бал с обществена кауза, този път посветена на изграждане върху общински терен на площадка за спорт и отдих в зелена площ, затворена между блокове по улиците "Генерал Колев" и "Сан Стефано".

Проектът е дело на общинска администрация, но при кандидатстването му в ПУДООС в екоминистерството не е получил одобрение. С евентуалните събрани средства, а вероятно и с общинска подкрепа - поне логистична, но по възможност и финансова, ще бъде изграден един от най-големите обекти на открито, предвиден както за подрастващите, така и за представителите на по-възрастното поколение.

Наскоро представители на Ротари клуб Силистра връчиха поредното си дарение със средства, събрани по време на благотворителна изява за Коледа 2016, на Неонатологичното отделение на АГО при МБАЛ Силистра АД. С подарените два еднотипни уреда, с каквито отделението досега не е разполагало, се подпомага работата на лекарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар