четвъртък, 9 март 2017 г.

Коалиция от партии „Реформаторски блок“ представи своите кандидати в 20-и МИР Силистра

В края на втората седмица от предизборната кампания за „Парламентарни избори 2017“, вотът на които е на 26 март т.г., Коалиция от партии „Реформаторски блок“ е едва четвъртата от 20 регистрирани политически сили, представила пред медиите своите кандидати в 20-и МИР Силистра.

Водачът на листата Николай Хаджийски (икономист в сферата на търговията, родом от Пловдивския край, народен представител в 43-ото НС, в момента риск мениджър във фирмасвика пресконференция, на която бе с другите кандидати за народни представители – инж. Бонка Йорданова и Стефан Русев (и двамата дългогодишни отговорни служители в Общинска администрация Кайнарджа).

Представители на две политически сили – СДС и БЗНС, са участниците в листата на реформаторите – единствената дясна формация, на която предварителните резултати на социолозите показват, че е с реални шансове за 44-ото Народно събрание, за да участва в бъдещо дясно-центристко управление на  Република България.

Г-н Хаджийски се ангажира с обещание два пъти в месеца да провежда приемни за граждани в общините от област Силистра, когато бъде избран за депутат, както и да се среща с медиите, една практика рядко използвана през последните години от бившите народни представители.

„Реформаторският блок е  се реална предизборна програма, обхващаща всички сфери на живота в България на база на силна държавна власт и перспективни икономически закони“, заяви 57-годишният Николай Хаджийски, припомняйки на журналистите, че като народен представител е участник във внесени 22 закона, автор е на 11 предложения на второ четене и има 7 питания към министрите от второто правителство на Бойко Борисов.

В своята политическа кариера той е записал активност като член на СДС от 1990 г. до днес, бил е общински съветник и заместник кмет на община, а като народен представител е работил в две постоянни комисии, едната от които е в сферата на земеделието и храните.

Няма коментари:

Публикуване на коментар