сряда, 29 март 2017 г.

Майстори занаятчии от Силистра на панаира в Пловдив

Денислав и Виктория Деневи
на панаира в Пловдив.
За поредна път Български соколарски съюз е част от „Международен Панаир Пловдив“ (23-о издание на изложбата е от 29 март до 2 април т.г.)Както и предишни години в града на тепетата е осигурен и щанд на древното изкуство "соколарството, грабливите птици и необходимото оборудване за всеки соколар". На място членовете на БСС  представят различни видове птици и обясняват защо ловът със соколи е най-екологичният метод за лов.
Международната изложба  „ПРИРОДА, ЛОВ РИБОЛОВ“ е най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства  и тяхното пълноценно използване. Той събира фирми, институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата, ловния и риболовния туризъм. 

1 коментар:

  1. Профи кредит е намалена ставка
    Аз дава кредитите за интересуващите се от финансова помощ. Това е заем между отделни с прости условия и специфични за този факт някои разпоредби са направени за правилното провеждане на процедурата. Моят лихвен процент през времетраенето на заема е 2 % до 4 % и погасяването се извършва на месечна база, ако всеки път, когато са заинтересовани, свържете се с мен.

    Имейл: ilievmarco15@gmail.com

    Благодаря!

    ОтговорИзтриване