четвъртък, 30 март 2017 г.

Концерт празник на Дамски клуб ОСЕЗАНИЕ Силистра


С много поезия, музика и танци Дамски клуб „Осезание” Силистра отбеляза своя първи рожден ден. В зала 101 на Младежки дом чаровните дами споделиха своите впечатления от първите си съвместни пътувания до забележителни места, от своите срещи с поети и музиканти. С първата си книга „Ние можем” и с първия си диск. 

И с песен своя, специална композиция на Иван Неделчев, прозвучала гордо и отривисто в залата. И още: с изложба и с фотографии.

Лилия Велчева - ръководител на клуба, сподели своята радост и очарование от изминалата година. И благодари за празника, споделен от поета Ивайло Терзийски, пристигнал за случая от Лондон, където живее и работи, и неговият колега Димитър Петров от Разград; от танцьорите от ДГ „Радост”,от Танцов център „Импресия” и Балет „Б-2”. 

В музикалните поздрави се включиха Доротея Момчева - флейта, Стоян Колев и Светлозар Христов - китара, и Валентин Сарафов - акордеон, заедно със солистка от НЧ "Пробуда" Калипетрово. Имаше и поздрав от съседен Остров, Румъния чрез Викторица, за чието представяне съдейства приятелят на клуба Георги Вълев.

По пост на Николинка Николова - Фейсбук 

Няма коментари:

Публикуване на коментар