неделя, 19 март 2017 г.

Ели Раданова пя в родна Силистра

Поп певицата Ели Раданова пя в петък вечер в родна Силистра, за радост на своите почитатели от предишни години и от днешни времена. Първо тя поздрави с няколко песни участниците в пролетния бал на Ротари клуб Силистра, събрали се да оформят необходимата стартова лепта - летва, за осъществяване на  проект на община Силистра върху общински терен, а именно - на спортна площадка с кътове за отдих. С идеята Ели отново да бъде поканена на откриването на този нов обект, така както й се е случвало в предишни години на откликва на подобни инициативи.  

По време на изявата си силистренката, играла важна роля и в мюзикъла "Чикаго", поставен в Софийския оперетен театър, получи мощна, макар и импровизирана бекграунд подкрепа и от сформираната наскоро Вокална група при ОО "Младост" Силистра с директор Валери Тодоров, създадена от вокалната педагожка Румяна Вълчанова. 

Сред нейните най-изявени възпитаници са Тодор Димитров - доскоро директор на въпросния български музикален театър в столицата, на поп певеца и настоящ студент в Академията Йордан Марков, както и на др. звезди от най-ново поколение. По-късно вечерта Раданова пя и в новия пиано бар в града, за да създаде настроение на посетителите му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар