вторник, 18 ноември 2014 г.

В Силистра Първа инвестиционна банка отбеляза първите си осем години








       В офиса на Първа инвестиционна банка в Силистра бе тържеството за първите осем години на местната структура. „Началото бе в малък офис в центъра на града, но се разраснахме и имаме свои хора вече не само в областния град, но и в Дулово – общо три офиса в областта”, заяви ръководителката на силистренското представителство на ПИБ г-жа Драга Неделчева. Тя бе поздравена от зам. областния управител Венцислав Маринов, от кмета на община Силистра д-р Юлиян Найденов и от други гости.
33-ма служители в момента работят за ПИБ в нашия регион. Една от тях – Ивелина Неделчева, поздрави участниците в тържеството с добруджанска песен под акомпанимента на вокалния педагог акордеониста Валентин Сарафов. В обсега на ПИБ в региона са най-големите земеделски производители и едни от най-мощните земеделски кооперации, както представители на търговията, ХВП и строителния бранш. Като изключително добро партньорство се оценява взаимодействието с община Дулово, чийто кмет – д-р Юксел Ахмед, и председателят на Общинския съвет г-н Сезгин Галиб също уважиха поканата за участие в празника на банката.

"С родените от служителки на банката 16 бебета ние подпомогнахме решаването на демографския проблем в Крайдунавска Добруджа”, обяви на всеослушание г-жа Неделчева.  Тя не пропусна да каже, че първите клиенти са и настоящи, благодарение на познаването на местния пазар и на проявената активност в поддържането на тукашните бизнес интереси.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар