четвъртък, 9 януари 2014 г.

„Златен приз“ за Стелиян Стойчев като ръководител на ДДЛРГ „Димчо Дебелянов“


         Силистренецът Стелиян Стойчев като ръководител на Дома за деца лишени от родителски грижи „Димчо Дебелянов“ е удостоен с НАЦИОНАЛЕН ЗЛАТЕН ПРИЗ „Човешки ресурси 2013“, съобщиха от едноименното списание. Наградата е учредена заедно с управителните съвети на Фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията“ и на Национално сдружение на организациите за социални услуги.
Близо 200 души от цялата страна, вкл. от Силистра, са поканени да участват в специалния благотворителен бал с концерт, организиран на 16 януари в София в конгресната зала на Интер Експо Център. В предвидената церемония ще бъдат раздадени плакети и дипломи на номинанти в различни категории – за мениджъри на фирми и експерти в сферата на човешките ресурси, обществени личности, посланици, ректори на университети, представители на общини, директори на социални заведения, работодателски организации и организации от неправителствения сектор.
Дом за деца лишени от родителски грижи „Димчо Дебелянов“ е сред социалните заведения в област Силистра, споменавани с добро както от потребителите си, така от властта, социалните институции и партньорите им. Предвид създадената организация на работа и съвременните битови условия към дома е насочено внимание от страна на наши и чужди благотворителни структури, сред които сем. Бернадет и Дъглас Легет, „Ротари клуб“ и „Лайънс клуб“ от Силистра.

Двама добруджанци в предишни години са носители на подобни награди – Иво Андонов като кмет на община Силистра и Нели Маринова като директор на Дом за стари хора в град Алфатар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар