четвъртък, 23 януари 2014 г.

Номерологично влияние на рождения час

www.астроном-хороскопил.eu

com_content.article
Номерологично влияние на рождения час0 от 50 от общо 0 гласували.


K12Както всеки ден от месеца има своя номерологична вибрация, така и часовете от денонощието отговарят на определена „астрологична честота", която се отразява върху характера ни, склонността ни да проявяваме повече едни качества, отколкото други...
Според този признак хората се подразделят на шест групи:
Ако сте родени между 24 и 4 часа
Вие притежавате магически сили – каквото си пожелаете или предчувствате, почти винаги се сбъдва. Същевременно въображението ви е голямо, вие сте срамежливи /интровертни/ или изключително чувствителни.
Имате някакъв талант или подчертано творчески подход в работата, а също и усет към изкуство и красота, които могат да са ви много полезни в професионалната реализация.
Ако сте родени между 04 и 08 часа
Вие сте практични и здраво стъпили на земята. Рядко губите целите си от поглед и ги преследвате с упоритост и търпение. Отличавате се с хитрост и 11480553 7b227cb8пестеливост.
Желаете да сте пример за околните и правите всичко възможно, за да се доказвате непрекъснато.
Родените през това часово време умеят да печелят пари.
Ако сте родени между 08 и 12 часа
Притежавате силен характер изграден върху позитивизъм и вяра в утрешния ден. Енергията и ентусиазма ви често се превръщат в доста привлекателни качества за околните. Излъчвате любов и топлина, но когато обичате някого сте склонни прекалено много да се страхувате за какво ли не, да се отдавате безрезервно и до крайност...все пак сте одухотворени и философските съждения надделяват над останалите.
imageАко сте родени между 12 и 16 часа
Кипите от енергия и ентусиазъм. Вие сте жизнени и динамични, много находчиви и изобретателни. Всички практични дейности ви се отдават прекрасно. Освен това сте добри оратори, математици, физици...Тъй като сте всестранно надарени можете да реализирате творческия си потенциал в различни дейности и професионални насоки.
Ако сте родени между 16 и 20 часа10793070 5ef68b11
Вие притежавате неспокоен характер и търсещ дух. Склонни сте да изпитвате неудовлетворение, да бъдете нервни и непоследователни в действията. Често говорите високо, за да ви чуят и забележат всички.Понякога сте твърде разсеяни, защото не обичате да си губите времето в подробности. Искате да гребете от живота с пълни шепи и ако е възможно да опитате от всичките му страни.
Склонни сте да се захващате с няколко неща едновременно и после ви е трудно да ги изпълнявате. Мените настроението и решенията си, което може да създаде впечатление у околните, че сте несериозни.
Ако сте родени между 20 и 24 часа
Ви се стремите да доминирате над хора и ситуации, като ги владеете и в голяма степен направлявате. Вие сте лидери, които или са умерени във всичко, или пък изпитват известно противоречие между философската си мисъл и подчертано прагматичния си подход към живота. Понякога изглеждате надменни, но то е защото знаете какво можете. Оказвате магнетично влияние върху околните и в повечето случаи сте авторитет в семейството, в компанията и сред приятелите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар