сряда, 29 януари 2014 г.

Обстановката в област Силистра към 14 часа на 29 януари

29/1/2014

          Пътищата в област Силистра  са труднопроходими при зимни условия. Забранено е движението на тежкотоварни автомобили с тонаж над 10 тона. Проблем е, че от съседните области подобни превозни средства идват неподготвени с вериги и др. задължителни за сезона съоръжения, а в някои от областите (без Русе), метеорологичната и пътната обстановка се различава коренно от настоящата картина в Силистренско.
         Пътят Попина – Поляна в Ситовско вече отново е затворен, а Белица – Тутракан е непроходим, поради което 4 автомобила са закъсали. Затворени са пътищата между Главиница, Черногор, Зафирово, Долно Ряхово и Малък Преславец. Машини разчистват по четвъртокласната пътна мрежа в района на Алфатар, където също има силни снегонавявания. Над 40 са машините по главните направления от републиканската пътна мрежа за Русе, Шумен, Добрич.
         Съобщение и за закупилите за днес - 29 януари, билети за концерта на Руслан Мъйнов в Силистра в салона на общината: отложен е за 2 февруари от 17 часа. Остава концертът за 1 февруари от 19 часа, за който също има продадени билети.

Няма коментари:

Публикуване на коментар