сряда, 29 януари 2014 г.

Обстановката в област Силистра към 12 часа на 29 януари

29/1/2014

 
          Без рейсове на автобуси от автогарата в Силистра за Русе, Добрич/Варна и Шумен ще сме в следобедните часове на 29 януари. В 11 часа е имало рейс за Варна. Пътят за Русе се поддържа от Областното пътно управление, но ситуацията не е лека, поради което тежкотоварните автомобили трябва да са задължително с  вериги. Отново проблем се отваря и на главния път за Добрич/Варна край паметника „Аспарухови“ войни“, който е в м. „Осми пост“ и до регионалната депо. Там вятърът е силен, навяванията са големи, в резултат на което водачите на МПС губят посоката и затъват в преспите. Някъде в този район автомобил на инвалид, тръгнал да се връща на село, попаднал в пряспа и се наложило да бъде измъкнат с помощта на специализирани машини.
           Два автомобила са попаднали в подобна ситуация край село Бистра в община Алфатар.  Всичко това налага предупреждението: не тръгвайте на път в нито едно от трите основни направление – за Русе, Шумен и Добрич/Варна.
        Продължава извънредната ваканция на учениците от всички общини в област Силистра, като първият учебен ден след нея трябва да е на 5 февруари веднага след междусрочната ваканция. Концертът с участието на Руслан Мъйнов в Силистра на 29 януари няма да се състои, отменен е за 2 февруари. На 1 февруари също има предварително заявен  концерт на изпълнителя и партньорката му на сцената.

Няма коментари:

Публикуване на коментар