петък, 12 януари 2018 г.

Добруджанка и трайкийка по род в журито на гръцкия "Денсинг старс"


Българката Галена Великова, чийто баща е родом от село Нова Попина от Крайдунавска Добруджа, а родена в Стара Загора, сяда отново в креслото като журираща в гръцкия формат на Dancing with the stars към световен формат на британската BBC Worldwide, създаден през 2004 година, научаваме от сайта на "Български новини"(www.newsbg.eu)

Премиерата на шоуто е на 26 януари т.г. Журито ще бъде от четирима членове - спортен коментатор, хореограф в областта на хип-хопа и модерните танци, и др., както и живеещата в южната ни съседка българка, чиято дума ще е най-тежка за състезателите, тъй като е единственият професионалист сред оценяващите.

Българката е призове в българския и в гръцкия шампионати по латиноамерикански танци от 1996 до 2000 г., като в същото време активно обучава шампиони  от България, Турция и Гърция. Член е на Международната асоциация на учителите по танци. През 2009 и 2010 г. е част от журито на предаванията „Денсинг старс” и „ВИП Денс” в България. Жури е и във всички танцови формати, правени в Гърция, а вече и в Италия. Управлява пет танцови училища в гръцката столица. През 2013 и 2015 г. се сдоби с две дъщери. Омъжена е в Гърция за Константинос Хайнас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар