четвъртък, 25 януари 2018 г.

10-а пулсова диагностика в Силистра на лекар от Индия

Aюрведичната консултация при д-р Рахул Кумар на 1 и 2 Февруари 2018 г в Силистра ви дава следната информация: програма за поддържане и връщане на комплекса тяло - ум в баланс и пълноценно здраве. Основните мерки за отстраняване на дисбаланса са: · програма за поддържане на петте елемента в баланс; · кои са най-добрите билки за поддържане на нашата конституция и нашите доши в хармония; · основни препоръки относно храненето според конституцията ни; · подходящо време за хранене; · подходящ индивидуален хранителен режим според сезоните; · кои дейности (спортни, професионални, артистични и др.) са най-подходящи за нас според конституцията ни, за да поддържаме системите си в баланс; · индивидуални препоръки за дневен и сезонен режим, както и специални съвети; · определяне на специална диета, ако има нужда от такава. Повече на сайта www.ayurvedabio.com/category/4/pulsova-diagnostika.html.

Всеки, който желае да си направи преглед с пулсова диагностика може да си запази час на тел.: 0899882411 - Геомил Георгиев - Гео. Място на провеждане: Йога Клуб Силистра (над бившето ДЗИ) на 1 и 2 Февруари 2018 г. Консултацията е 25-30 мин. - струва 45 лв. Запазете си час колкото се може по-рано, защото местата са ограничени.

Аюрведа (на санскрит означава “наука за живота”) е древна индийска система за природна и холистична медицина, която е своеобразен ренесанс, припомняне на древния поглед към човека като цялостно същество Тази система някога е била популярна и по нашите земи чрез древните богомилски учения, за което свидетелства в книгата си "Богомилите вечни и живи - пратеници от древността" етнологът д-р Йордан Касабов от Силистра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар