събота, 27 януари 2018 г.

Силистренец родом с книга "Как да си намерим по-добра работа в България" - 5 г. по-късно



Тъй като много хора ме питаха на лично и поста си е мой, ето инфо за книгата ми: “Как да си намеря по-добра работа в България”: 1) книгата е изчерпана в хартиен формат и не е преиздавана от Сиела, така че не знам дали може да я намерите в книжарниците, обикновено ги забутват след няколко месеца и дори техния автор не може да ги намери. 2) може да я купите в електронен формат от Хеликон тук: https://goo.gl/WjbofV . 3) Ако има достатъчно нови поръчки обещавам да я преиздам. 
Тъй като е вече на почти 5 г. и въпреки, че повечето съвети са абсолютно актуални ( напр. как да търсиш добри позиции, как да напишеш СВ, как да се държиш на интервю, как да работиш с агенции, как да договориш добра заплата...) , има малки практични неща, които има нужда да се опреснят (напр. нарасналата важност на социалните медии, промяната на баланса в търсенето на дигитални умения на пазара, стартап революцията, кои професии последно ще бъдат “откраднати от роботите” и т.н). 
Ще включа и цяла нова разширена секция за стартиране на собствен бизнес и търсене на инвестиции. 4) Всички закупили си копие сега през Януари/Февруари ще получат БЕЗПЛАТНО новото издание в електронен формат (ако се преиздаде). 

Няма коментари:

Публикуване на коментар